Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
19.03.2020 08:00

NÚDCH spustí online čet s odborníkmi o novom koronavíruse


Ilustračná snímka: (int.).


Národný ústav detských chorôb (NÚDCH) spustí online čet s odborníkmi, ktorí budú odpovedať na otázky o novom koronavíruse.


Prvý začne vo štvrtok 19. marca o 9.00 h na profile NÚDCH na sociálnej sieti. Informovala o tom Zuzana Čižmáriková z NÚDCH.

Ak bude o službu záujem, nemocnica bude čet organizovať pravidelne. „Otázkam sa bude venovať primár urgentného príjmu Marcel Brenner, rovnako bude k dispozícii náš klinický psychológ Pavol Kardoš a aj naša epidemiologička Jana Boledovičová,” uviedla Čižmáriková.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.03.2020
Komenského inštitút spúšťa od pondelka webináre Magickí učitelia online
Komenského inštitút spúšťa od pondelka (23. 3.) na podporu učiteľov webináre Magickí učitelia online. Inštitút tak reaguje na zatvorené školy v čase šírenia sa nového koronavírusu.
viac
23.04.2020
Radnica spustila vlastnú mobilnú aplikáciu ku koronakríze
Vlastnú mobilnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej bude informovať o nových opatreniach súvisiacich s novým koronavírusom, spustilo v stredu mesto Trnava. Priradilo ju podľa hovorkyne Veroniky Majtánovej k svojim doterajším informačným kanálom.
viac
22.06.2021
PSK vyočkoval už takmer 146-tisíc vakcín proti koronavírusu
Prešovský kraj vo svojich očkovacích centrách a prostredníctvom výjazdovej očkovacej služby vyočkoval už takmer 146-tisíc vakcín proti koronavírusu. Počas posledného víkendu sa podala prvá alebo druhá dávka proticovidovej vakcíny viac ako 11 800 ľuďom.
viac
30.01.2024
TTSK obyvateľov informuje aj cez novú službu Online s Trnavským krajom
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) spúšťa novú službu pre včasnú informovanosť obyvateľov. Na jeho webovej stránke si možno aktivovať Online s Trnavským krajom, informuje o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %