Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
22.05.2024 03:05

Obľúbené Gastrocentrum otvára svoje brány pre verejnosť


Ilustračný výrez pozvánky


Vynovené priestory školského závodu Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Trenčíne už bude naplno využívať aj široká verejnosť. Po intenzívnych prípravách vás v zrekonštruovaných priestoroch srdečne privítajú a obslúžia žiaci školy, pod dohľadom skúsených zamestnancov. A to nielen v reštaurác


Na obedovom menu si budete môcť pochutnať už v pondelok 27. mája 2024, a to v reštaurácii Pupilla od 10.30 hodiny. Na výber bude ponuka štyroch jedál, vrátane polievky. Otvorená bude tiež cukráreň Pistor, kde žiaci lákajú ponukou koláčikov z cukrárenskej dielne školy, v čase od 10.00 h do 17.00 h. Počnúc týmto dátumom, bude Gastrocentrum otvorené vždy počas pracovných dní, reštaurácia v čase od 10.30 h do 14.00 h. Druhá reštaurácia, ktorá nesie názov Magister, bude otvorená prevažne na objednávky.

Ozdoba krajského mesta, ktorá získala aj prestížne ocenenie Stavba roka v jednej z hodnotených kategórií, bola zrekonštruovaná vďaka financiám z IROP a župného rozpočtu. Samotná stavba bola v hodnote 5,1 mil. eur, gastrotechnológie stáli 400 tis. eur a ďalších viac ako 580 tis. eur išlo na vybavenie nábytkom a inventárom. Po hostení významných podujatí, akým bolo výjazdové rokovanie vlády v Trenčíne či zasadnutie Združenia SK8 bude nové Gastrocentrum hostiť vás. Srdečne vás pozývame ochutnať jedlá, ktoré pripravili žiaci za pomoci modernej gastrotechnológie.

Autor: (ts-TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.12.2018
V Šamoríne otvorili klzisko pre verejnosť, školy ho môžu využiť bezplatne
V areáli X-Bionic v Šamoríne otvorili v sobotu klzisko pre verejnosť s klasickým ľadom, ktoré bude fungovať do vonkajšej teploty desať stupňov Celzia. Ide o 600 štvorcových metrov rozsiahlu ľadovú plochu pod holým nebom a školy ju budú môcť využívať bezplatne.
viac
15.06.2019
Kúpalisko je pripravené otvoriť svoje brány v sobotu 16. júna
Podmienkou je priaznivé počasie. Ak bude aktuálna predpoveď počasia na sobotu 16. júna platiť, sú na letnom kúpalisku o 10.00 h vítaní prví návštevníci v tejto sezóne. Vstupné zostáva nezmenené, otváracie hodiny budú upravené podľa želania viacerých návštevníkov z minulého leta.
viac
16.11.2020
Prevádzky kultúrnych inštitúcií sa môžu otvoriť od 16. novembra
Divadlá, kiná a koncertné sály sa môžu od pondelka 16. novembra otvoriť opäť pre verejnosť.
viac
17.09.2022
Obnovený modranský kaštieľ otvoria už v októbri
Kaštieľ v Modre, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou, prešiel komplexnou rekonštrukciou vonkajších, ako i vnútorných priestorov. BSK tu vytvorí centrum pre vinárov, vinohradníkov, umelcov, žiakov, keramikárov, neziskové organizácie, ale i širokú laickú a odbornú verejnosť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %