Nedeľa 16.06.2024
Dnes má meniny 
Blanka, Bianka
°C
22.05.2024 03:05

Obľúbené Gastrocentrum otvára svoje brány pre verejnosť


Ilustračný výrez pozvánky


Vynovené priestory školského závodu Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Trenčíne už bude naplno využívať aj široká verejnosť. Po intenzívnych prípravách vás v zrekonštruovaných priestoroch srdečne privítajú a obslúžia žiaci školy, pod dohľadom skúsených zamestnancov. A to nielen v reštaurác


Na obedovom menu si budete môcť pochutnať už v pondelok 27. mája 2024, a to v reštaurácii Pupilla od 10.30 hodiny. Na výber bude ponuka štyroch jedál, vrátane polievky. Otvorená bude tiež cukráreň Pistor, kde žiaci lákajú ponukou koláčikov z cukrárenskej dielne školy, v čase od 10.00 h do 17.00 h. Počnúc týmto dátumom, bude Gastrocentrum otvorené vždy počas pracovných dní, reštaurácia v čase od 10.30 h do 14.00 h. Druhá reštaurácia, ktorá nesie názov Magister, bude otvorená prevažne na objednávky.

Ozdoba krajského mesta, ktorá získala aj prestížne ocenenie Stavba roka v jednej z hodnotených kategórií, bola zrekonštruovaná vďaka financiám z IROP a župného rozpočtu. Samotná stavba bola v hodnote 5,1 mil. eur, gastrotechnológie stáli 400 tis. eur a ďalších viac ako 580 tis. eur išlo na vybavenie nábytkom a inventárom. Po hostení významných podujatí, akým bolo výjazdové rokovanie vlády v Trenčíne či zasadnutie Združenia SK8 bude nové Gastrocentrum hostiť vás. Srdečne vás pozývame ochutnať jedlá, ktoré pripravili žiaci za pomoci modernej gastrotechnológie.

Autor: (ts-TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2018
R. Rybníček: Rekonštrukcia námestia je najväčším zásahom od 12. storočia
"Veríme, že tak, ako bolo Mierové námestie kedysi centrom verejného života, miestom korzovania a spoločných stretnutí, bude to tak i po jeho komplexnej obnove," povedal primátor Trenčína Richard Rybníček.
viac
25.05.2019
Zrekonštruovaný Vodný mlyn v Jelke je prístupný verejnosti
Zástupcovia Trnavského samosprávneho kraja, Obce Jelka a Vlastivedného múzea v Galante cez víkend spoločne sprístupnili verejnosti rekonštruovaný Vodný mlyn v Jelke.
viac
22.05.2021
Toto ste o Južnom opevnení Trenčianskeho hradu určite nevedeli
Do slávnostného otvorenia zrekonštruovaného Južného opevnenia na Trenčianskom hrade zostáva presne týždeň. Priblížime si zopár nie úplne známych faktov, ktoré sa týkajú práve tejto časti hradu.
viac
05.04.2022
Po zimnej prestávke sa opäť otvoria brány Spišského hradu
Po zimnej prestávke sa už onedlho opäť otvoria brány Spišského hradu pre verejnosť. Dáša Uharčeková Pavúková z oddelenia komunikácie Spišského múzea v Levoči informovala, že hrad bude otvorený od 14. apríla.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.18 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.67 %