Utorok 07.05.2024
Dnes má meniny 
Monika
°C
17.02.2024 09:15

Obyvatelia môžu pripomienkovať nový komunitný plán mesta


Snímka zdroj: FB Žiar nad Hronom


Obyvatelia Žiaru nad Hronom môžu v týchto dňoch pripomienkovať nový strategický dokument - Komunitný plán sociálnych služieb (KPSS) na programové obdobie 2024 až 2029, ktorý pripravilo mesto Žiar nad Hronom. Informovala o tom žiarska radnica.


 "Každý občan má právo nahliadnuť do dokumentu a aj ho pripomienkovať ešte skôr, ako bude predložený na schválenie mestskému zastupiteľstvu," uviedla v tejto súvislosti samospráva.         

Podnety a pripomienky ku komunitnému plánu môžu obyvatelia zasielať e-mailom na adresu: podnetyKPSS@ziar.sk alebo podať osobne na mestskom úrade do schránky umiestnenej na informáciách. Návrh komunitného plánu nájdu záujemcovia na internetovej stránke mesta, nahliadnuť môžu do neho aj osobne, a to na mestskom úrade.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.03.2016
V Žiari nad Hronom bude opäť obľúbená Zóna bez peňazí
Jarný kolobeh vecí, aj tak nazvali dobrovoľníci zo Žiaru nad Hronom podujatie, ktoré chystajú na 9. apríla v Dome kultúry na Námestí Matice Slovenskej. Na dobre známu Zónu bez peňazí pozývajú Žiarčanov už po druhý raz.
viac
23.05.2016
Mesto akceptovalo požiadavky obyvateľov sťažujúcich sa na jarmok
Žiarska samospráva sa rozhodla vyjsť v ústrety nespokojným obyvateľom, ktorí nedávno iniciovali petíciu za presťahovanie žiarskeho jarmoku do inej lokality.
viac
04.12.2017
V Žiari nad Hronom začala opäť pôsobiť občianska poriadková služba
V Žiari nad Hronom začala od decembra opäť pôsobiť občianska poriadková služba. V uplynulom mesiaci vybralo mesto vo výberovom konaní jej ôsmich členov, na miesto koordinátorky uspela žena.
viac
27.01.2024
Obyvatelia môžu v dotazníku vyjadriť svoj názor na život v meste
Obyvatelia Žiaru nad Hronom môžu dotazníkovou formou vyjadriť svoj názor na život v meste. Pracovníčky Komunitného centra v Žiari nad Hronom vytvorili Dotazník mapovania potrieb komunity mesta, ktorý je zverejnený na internetovej stránke mesta. Informovala o tom žiarska radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %