Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
25.01.2024 10:05

Obyvatelia Prievidze môžu zasielať návrhy na ocenenie Prievidzský anjel


Ocenenie Prievidzský anjel, zdroj: mesto Prievidza


Mesto Prievidza vyhlasuje výzvu na predloženie návrhov na udelenie mestského ocenenia Prievidzský anjel, ktoré bude udelené v rámci slávnostného podujatia Tváre mesta 2023.


Ocenenie Prievidzský anjel sa udeľuje osobám alebo skupinám osôb, ktoré sa zaslúžili o rozvoj mesta Prievidza a jeho obyvateľov, majú zásluhy na jeho zveľaďovaní a propagácii, obohatili ľudské poznanie vynikajúcimi tvorivými výkonmi, dosiahli významné výsledky, šírili dobré meno mesta doma alebo v zahraničí, alebo vykonali iné aktivity hodné osobitného zreteľa v prospech mesta a jeho obyvateľov.

Odôvodnené návrhy na udelenie ocenenia Prievidzský anjel pre fyzické osoby, právnické osoby alebo skupiny osôb môžu doručovať mestskému úradu primátor mesta, poslanci mestského zastupiteľstva a obyvatelia mesta.

Návrh musí obsahovať:

- meno a priezvisko a vek navrhovanej fyzickej osoby alebo úplný názov navrhovanej právnickej osoby

- bydlisko/sídlo navrhovanej osoby

- profesia navrhovanej osoby (v prípade fyzických osôb),

- charakteristiku zásluh navrhovanej osoby,

- odôvodnenie predloženého návrhu,

- základné údaje o predkladateľovi návrhu na udelenie ocenenia (meno, priezvisko, adresa bydliska, resp. názov a sídlo organizácie, telefonický kontakt).

 Pokiaľ je to možné, na doručenie návrhu využite pripravený formulár, ktorý je zverejnený na webovej stránke mesta Prievidza.

 Spracované písomné návrhy sa predkladajú na Mestský úrad v Prievidzi, Námestie slobody č. 14 najneskôr do 31. marca 2024 osobne, poštou alebo e-mailom na adresu diana.dusekova@prievidza.sk. Návrhy doručené po uvedenom termíne nebudú akceptované.

Autor: (Zdroj: Infolist mesta Prievidza)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.11.2016
Mesto bude udeľovať nové ocenenie - Prievidzského anjela
Osobnostiam či kolektívom, ktoré sa zaslúžili o rozvoj Prievidze, môže samospráva mesta po novom udeliť nové ocenenie. Názov novej ceny - Prievidzský anjel odkazuje na toho v erbe mesta.
viac
09.11.2016
Radnica prijíma návrhy na udelenie športových ocenení
Humenská radnica vyzýva na predkladanie návrhov na udelenie športových ocenení. Odovzdať je ich potrebné do 30. novembra tohto roka. Mesto o tom informuje na svojej webovej stránke.
viac
24.01.2019
Učiteľ na ktorého sa nezabúda
Mestská časť Bratislava-Petržalka bude aj tento rok odovzdávať ocenenie súčasných aj bývalých pedagógov v rámci kategórie UČITEĽ NA KTORÉHO SA NEZABÚDA, ktoré sa udeľuje pri príležitosti osláv Dňa učiteľov.
viac
20.01.2020
Obyvatelia môžu opäť posielať návrhy na udelenie mestského ocenenia
Samospráva Prievidze opäť po roku ocení ľudí, ktorí sa zaslúžili o rozvoj či propagáciu mesta doma i v zahraničí. Návrhy na udelenie mestského ocenenia Prievidzský anjel môžu zasielať i obyvatelia. Informoval o tom v piatok hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %