Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
17.04.2020 10:40

Obyvatelia sa môžu v ankete vyjadriť k parkovacej politike mesta


Ilustračná snímka: (int.).


Obyvatelia Nových Zámkov sa vo verejnom hlasovaní môžu vyjadriť k budúcej parkovacej politike mesta. Svoj názor môžu vysloviť prostredníctvom internetovej ankety, ktorú už radnica zverejnila na svojej webovej stránke.


Hlasujúci môžu vyjadriť svoj názor napríklad na zriadenie vyhradených platených parkovacích miest na sídliskách a ich prípadné využívanie verejnosťou v určených časoch. V ankete môžu hlasovať aj o zriadení fondu mobility, ktorý má slúžiť na budovanie parkovísk. Mesto sa obyvateľov pýta aj na ich názor na vybudovanie parkovacieho domu na Ulici T. Vansovej.

Termín hlasovania je predbežne stanovený do konca apríla. „Ak oň bude veľký záujem, je možné lehotu predĺžiť. Softvér je prispôsobený z hlasovania o participatívnych projektoch. Z jedného zariadenia sa dá anketa vyplniť iba raz,“ pripomenula radnica.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.11.2018
Celkové víťazstvo v súťaži ZlatyErb.sk patrí webom dvoch samosprávnych krajov
Celkové víťazstvo a hlavná cena Grand Prix eSlovensko v súťaži ZlatyErb.sk o najlepšiu internetovú stránku samospráv za rok 2018 patrí internetovým webom Prešovského samosprávneho kraja a Trenčianskeho samosprávneho kraja.
viac
02.03.2019
Obyvatelia sami rozhodnú, či chcú nové parkovisko
O parkovisku za Tatranskou ulicou na najväčšom banskobystrickom sídlisku Sásová rozhodnú samotní obyvatelia. Najviac sťažností na parkovanie eviduje magistrát práve v tejto lokalite, uvedomuje si kritickú situáciu, a preto tam chce vybudovať nové parkovacie miesta.
viac
19.03.2020
O podpore projektov z participatívneho rozpočtu rozhodne verejnosť
Novozámocká radnica v týchto dňoch spustila verejné hlasovanie o projektoch, ktoré mesto podporí z participatívneho rozpočtu. Celkovo je v ňom vyčlenených 20 000 eur. O podporu sa uchádza 12 projektov.
viac
16.07.2020
Radnica plánuje v rámci participácie podporovať veľké projekty
Mesto Trstená plánuje v budúcom roku prejsť na tzv. vyšší level v rámci participácie občanov na rozvoji samosprávy. Znamená to, že namiesto malých projektov do 500 eur radnica začne prioritne finančne podporovať veľké projekty.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %