Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
17.06.2021 08:20

Od dnes platia na Stráňanskom moste v Michalovciach obmedzenia


Ilustračná snímka: (tasr).


Od štvrtka 17. júna platia na Stráňanskom moste cez rieku Laborec v meste Michalovce obmedzenia dopravy. Mesto nimi reaguje na stavebno-technický stav mostného objektu, informovala vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry mestského úradu Iveta Palečková.


„Na základe kontroly a správy k stavebno-technickému stavu mostného objektu pristúpilo mesto k zmene dopravného značenia a osadeniu mechanických zábran na bočných stranách mosta,” uviedla s tým, že na moste sú poškodené krajné nosníky.

Od dnes tak bude most pre vozidlá s hmotnosťou nad 3,5 tony úplne neprejazdný, výnimkou sú vozidlá autobusovej dopravy. Dopravným značením sa tiež zúži prejazdný profil mosta, obojsmerná premávka však bude zachovaná.

Obmedzenia sa budú týkať aj chodcov a cyklistov. Chodníky na bočných stranách mosta budú uzatvorené, na prechod ponad rieku bude slúžiť lávka. Samospráva tu tiež vyznačí nový priechod pre chodcov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.03.2021
Most v Podvaží bude pre rekonštrukciu uzatvorený
K úplnému uzatvoreniu cestného mosta ponad inundačný kanál Váhu na ceste II/507 v považskobystrickej mestskej časti Podvažie dôjde po veľkonočných sviatkoch, a to na obdobie 6 mesiacov. Obchádzkové trasy vedú po cestách II/517, I/61 a I/10, vyznačené budú dočasným dopravným značením.
viac
01.04.2021
Po vyše 40 rokoch sa začína s výstavbou nového mosta v časti Iliaš
Na schátralom moste v banskobystrickej mestskej časti Iliaš sa začínajú prípravné práce. Právoplatné stavebné povolenie a odovzdanie staveniska vysúťaženému zhotoviteľovi znamená, že po viac ako 40 rokoch sa začne s výstavbou nového mosta v tejto banskobystrickej časti.
viac
18.06.2021
Prekládka mosta v Iliaši si od piatka vyžiada úplnú výluku dopravy
Stavebné práce súvisiace s prekládkou pôvodného mosta ponad rieku Hron, ktorý spája mesto Banská Bystrica a jeho časť Iliaš, sa už začali.
viac
22.06.2021
KSK pre havarijný stav uzavrel most cez rieku Ondava pri obci Sirník
Košický samosprávny kraj (KSK) uzatvoril v pondelok v podvečerných hodinách most nad riekou Ondava pri obci Sirník v okrese Trebišov. Mostom v smere od mesta Veľké Kapušany a obce Oborín neprejdú vozidlá ani chodci. Dôvodom je jeho havarijný stav, informovala hovorkyňa predsedu KSK Anna Terezková.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %