Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
17.06.2021 08:20

Od dnes platia na Stráňanskom moste v Michalovciach obmedzenia


Ilustračná snímka: (tasr).


Od štvrtka 17. júna platia na Stráňanskom moste cez rieku Laborec v meste Michalovce obmedzenia dopravy. Mesto nimi reaguje na stavebno-technický stav mostného objektu, informovala vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry mestského úradu Iveta Palečková.


„Na základe kontroly a správy k stavebno-technickému stavu mostného objektu pristúpilo mesto k zmene dopravného značenia a osadeniu mechanických zábran na bočných stranách mosta,” uviedla s tým, že na moste sú poškodené krajné nosníky.

Od dnes tak bude most pre vozidlá s hmotnosťou nad 3,5 tony úplne neprejazdný, výnimkou sú vozidlá autobusovej dopravy. Dopravným značením sa tiež zúži prejazdný profil mosta, obojsmerná premávka však bude zachovaná.

Obmedzenia sa budú týkať aj chodcov a cyklistov. Chodníky na bočných stranách mosta budú uzatvorené, na prechod ponad rieku bude slúžiť lávka. Samospráva tu tiež vyznačí nový priechod pre chodcov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.03.2021
Most v Podvaží bude pre rekonštrukciu uzatvorený
K úplnému uzatvoreniu cestného mosta ponad inundačný kanál Váhu na ceste II/507 v považskobystrickej mestskej časti Podvažie dôjde po veľkonočných sviatkoch, a to na obdobie 6 mesiacov. Obchádzkové trasy vedú po cestách II/517, I/61 a I/10, vyznačené budú dočasným dopravným značením.
viac
18.06.2021
Prekládka mosta v Iliaši si od piatka vyžiada úplnú výluku dopravy
Stavebné práce súvisiace s prekládkou pôvodného mosta ponad rieku Hron, ktorý spája mesto Banská Bystrica a jeho časť Iliaš, sa už začali.
viac
22.06.2021
KSK pre havarijný stav uzavrel most cez rieku Ondava pri obci Sirník
Košický samosprávny kraj (KSK) uzatvoril v pondelok v podvečerných hodinách most nad riekou Ondava pri obci Sirník v okrese Trebišov. Mostom v smere od mesta Veľké Kapušany a obce Oborín neprejdú vozidlá ani chodci. Dôvodom je jeho havarijný stav, informovala hovorkyňa predsedu KSK Anna Terezková.
viac
30.08.2023
Stráňanský most opravia za 1,4 milióna eur, počas prác ho uzavrú
Stráňanský most cez rieku Laborec na Partizánskej ulici v Michalovciach zrekonštruujú približne za 1,4 milióna eur. Most bude počas opravy úplne uzavretý. S prácami by sa malo začať v priebehu septembra a trvať majú osem mesiacov. Z radnice to uviedla Marcela Andréová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %