Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
09.05.2020 04:10

Od pondelka budú prímestské autobusy v TTSK jazdiť v prázdninovom režime


Snímka zdroj: (trnava-vuc.sk).


Cestujúcich v prímestskej autobusovej doprave v trnavskej župe čaká od budúceho týždňa zmena. Autobusy budú od pondelka 11. mája 2020 jazdiť v režime školských prázdnin.


Oproti súčasnému stavu to znamená, že pre cestujúcich bude k dispozícii 90 % autobusových spojov.

Dôvodom zmeny je postupné uvoľňovanie reštrikčných opatrení v súvislosti s opatreniami v boji proti ochoreniu COVID-19. Rastie počet cestujúcich, ktorí sa potrebujú dostať do práce.

Časy odchodov si môžu cestujúci pozrieť na webových stránkach autodopravcov ARRIVA Trnava, SAD Dunajská Streda a SKAND Skalica, na www.zdravazupa.sk alebo na autobusových zastávkach.

Autor: (Jozef VISKUPIČ, trnavský župan)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.04.2020
Od 2. apríla budú v BBSK autobusy premávať v režime Sobota Plus
Autobusové linky prímestskej autobusovej dopravy, ktoré prevádzkuje SAD Zvolen a SAD Lučenec, budú v Banskobystrickom kraji premávať od štvrtka 2. apríla v upravenom režime Sobota Plus. Zredukovanie počtu spojov patrí k ďalším opatreniam pred šírením nového koronavírusu.
viac
22.04.2020
Bratislavská župa zvýšila počet spojov v pracovné dni
Na základe zvýšeného počtu cestujúcich za posledné dva týždne a takisto požiadaviek cestujúcich zaviedol Bratislavský samosprávny kraj špeciálny režim v prímestskej autobusovej doprave. V platnosti je od nedele 19. 4. 2020.  
viac
27.10.2020
Prímestské autobusy budú jazdiť v prázdninovom režime
Od stredy 28. októbra 2020 bude prímestská autobusová doprava v trnavskej župe zabezpečovaná v letnom prázdninovom režime s posilnením ranných a poobedných spojov zabezpečujúcich dopravu žiakov I. stupňa základných škôl do a zo školy.
viac
30.10.2020
Mení sa režim cestovných poriadkov prímestskej autobusovej dopravy
Počas najbližších týždňov budú prímestské autobusy v Žilinskom kraji jazdiť v obmedzenom režime. Dôvodom sú mimoriadne prázdniny stanovené ministerstvom školstva ako i platný zákaz vychádzania v rámci "čiastočného lockdownu".
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %