Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
18.03.2024 10:12

Od utorka sa začnú práce na Račianskej ulici, premávka bude obmedzená


Ilustračná snímka (TASR)


Bratislavská polícia upozorňuje vodičov, že od utorka (19. 3.) rána bude obmedzená premávka v Bratislave na Račianskej ulici v úseku od železničnej stanice Vinohrady po Legerského ulicu obojsmerne. Dôvodom je modernizácia vozovky.


Stavebné práce budú trvať približne do augusta. Rozdelené budú do etáp. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.         

Práce sa začnú v utorok približne od 9.00 h. Naplánovaná je výmena podložia a spevnenie asfaltového koberca. V rámci prvej etapy sa budú práce sústrediť na úsek od železničnej stanice Vinohrady po Pioniersku ulicu. Obmedzenie bude trvať približne do júna. Druhá etapa do augusta sa bude týkať úseku od Pionierskej ulice po Legerského ulicu. "Výmena povrchu vozovky v križovatke Pionierska - Račianska bude prebiehať počas letných prázdnin. Žiadame vodičov o trpezlivosť a aby v rámci možností využili alternatívne trasy," uviedli policajti.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.08.2020
Mesto rokuje o termíne ukončenia rekonštrukcie karloveskej radiály
Mesto Bratislava aktuálne rokuje so zhotoviteľom stavby o termíne ukončenia rekonštrukcie Karlovesko-dúbravskej električkovej radiály. Potvrdila to hovorkyňa hlavného mesta Katarína Rajčanová s tým, že v najbližších dňoch poskytne magistrát bližšie informácie.
viac
16.02.2021
Dúbravka predstavuje návrh urbanistického riešenia zóny Pod záhradami
Obyvatelia bratislavskej Dúbravky sa do 31. marca môžu nielen elektronicky sčítať, ale tiež participovať na verejnom prerokovaní návrhu urbanistickej štúdie zóny Pod záhradami.
viac
13.04.2022
Nový park na Karloveskej by mali dokončiť do konca apríla
Nový park na Karloveskej ulici v Bratislave by mali dokončiť do konca apríla. Predpokladá to mestská časť Karlova Ves, podotýka však, že termín dokončenia bude závisieť od jarného počasia a ukončenia povoľovacích procesov.
viac
09.09.2022
Mesto avizuje postupné zintenzívnenie prác na električke v Petržalke
Hlavné mesto avizuje postupné zintenzívnenie prác na výstavbe električkovej trate v bratislavskej Petržalke v úseku od Jungmannovej po Janíkov dvor.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %