Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
31.07.2023 02:25

OOCR Záhorie spustila fotografickú súťaž Záhorie - rozmanitá zem


Ilustračná snímka.


Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila šiesty ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.


Súťaž je určená amatérskym i profesionálnym fotografom. "V šiestom ročníku je len jedna súťažná kategória Leto na Záhorí. Úlohou je zachytiť krásy a zaujímavosti regiónu Záhorie - zážitky, výlety na bicykli a podobne," uviedol riaditeľ OOCR.

"Som rád, že ľudia sú ochotní prispieť a zdieľať svoje práce, čím sa región môže ďalej propagovať. Pomáha tomu aj to, že v dnešnej dobe je fotografovanie ľahšie dostupné a možnosť spraviť kvalitné fotografie má čoraz širší okruh ľudí," povedal riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Turizmus regiónu Bratislava František Stano.

Každý súťažiaci môže do súťaže zaslať maximálne dve fotografie a o víťazoch rozhodne odborná porota. "Svojho favorita vyberú i fanúšikovia stránky Región Záhorie na sociálnej sieti. Finalisti a víťazi sa môžu tešiť zo spoločnej vernisáže a vecných cien," doplnil Lidaj.

Fotografie zaslané do súťaže musia byť dielom autora, ktorý ich do súťaže prihlásil, a musia byť zhotovené na území regiónu Záhoria v okresoch Senica, Skalica, Malacky a okolia mesta Brezová pod Bradlom. "Súťažné fotografie je potrebné zaslať do 30. septembra elektronicky na email martin.lidaj@regionzahorie.sk," informoval riaditeľ OOCR.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.04.2021
OOCR Záhorie spustilo fotografickú súťaž Záhorie - rozmanitá zem
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila štvrtý ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
11.07.2022
OOCR Záhorie vyhlásilo fotografickú súťaž o najkrajšie fotky z regiónu
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila 5. ročník fotografickej súťaže. Je určená amatérskym aj profesionálnym fotografom. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
27.09.2022
Súťaž o najkrajšiu fotografiu Záhoria sa končí o pár dní
Do piateho ročníka fotografickej súťaže Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie, ktorá je určená amatérskym aj profesionálnym fotografom, treba zaslať fotografie najneskôr do 30. septembra. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
25.05.2023
Cez víkend v kúpeľoch otvoria letnú sezónu
Letnú kúpeľnú sezónu v obci Smrdáky v okrese Senica otvoria v nedeľu 28. mája. Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie Martin Lidaj.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %