Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
30.04.2021 08:25

OOCR Záhorie spustilo fotografickú súťaž Záhorie - rozmanitá zem


Banner.


Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila štvrtý ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.


Súťaž je určená amatérskym i profesionálnym fotografom. „Vo štvrtom ročníku je len jedna súťažná kategória Zaži Záhorie. Úlohou autorov je zachytiť krásy a atraktivitu regiónu Záhorie. Cieľom je propagovať zaujímavosti regiónu,” uviedol riaditeľ OOCR.

Každý súťažiaci môže do súťaže zaslať maximálne dve fotografie a o víťazoch rozhodne odborná porota. „Svojho favorita vyberú i fanúšikovia stránky Región Záhorie na sociálnej sieti. Finalisti a víťazi sa môžu tešiť zo spoločnej vernisáže a vecných cien,” doplnil Lidaj.

Fotografie zaslané do súťaže musí byť dielom autora, ktorý ju do súťaže prihlásil, a musia byť zhotovené na území regiónu Záhoria v okresoch Senica, Skalica alebo Malacky. „Súťažné fotografie je potrebné zaslať do 30. septembra elektronicky na email director@regionzahorie.sk alebo osobne do kancelárie Infosen v Senici, ktorá sa nachádza v kultúrnom dome,” informoval riaditeľ OOCR.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.08.2021
Nitriansky kraj hľadá najkrajší záber z regiónu
Profesionálni aj amatérski fotografi sa môžu do konca septembra prihlásiť do súťaže, ktorú vyhlásil Nitriansky samosprávny kraj (NSK) prostredníctvom internetového portálu regionnitra.sk. Zapojiť sa môžu fotografiami, ktoré zachytávajú krásy nitrianskeho regiónu.
viac
11.07.2022
OOCR Záhorie vyhlásilo fotografickú súťaž o najkrajšie fotky z regiónu
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila 5. ročník fotografickej súťaže. Je určená amatérskym aj profesionálnym fotografom. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
27.09.2022
Súťaž o najkrajšiu fotografiu Záhoria sa končí o pár dní
Do piateho ročníka fotografickej súťaže Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie, ktorá je určená amatérskym aj profesionálnym fotografom, treba zaslať fotografie najneskôr do 30. septembra. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
31.07.2023
OOCR Záhorie spustila fotografickú súťaž Záhorie - rozmanitá zem
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila šiesty ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Informoval o tom výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %