Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
31.12.2020 10:25

Opäť možno hlasovať v ankete o NAJ obec a mesto na Záhorí


Plavecký Mikuláš.


Obyvatelia Záhoria i tí, ktorí majú túto časť Slovenska radi, môžu opäť rozhodnúť o naj obci a naj meste v regióne. Informoval o tom za organizátorov Matej Hajdin.


Spravodajský web zahori.sk vyhlásil 9. ročník ankety, v ktorej hlasujúci uvádzajú obec či mesto na Záhorí, kde sa im dobre žije, radi sa tam vracajú alebo by tam chceli žiť.

Hlasovať je možné do 10. januára 2021. „V roku 2019 rozhodlo o výsledkoch 2141 hlasujúcich. Počty hlasov sú zohľadnené k počtu obyvateľov. Preto nezverejňujeme počet hlasov pre jednotlivé mesto alebo obec počas trvania hlasovania. Toto zohľadnenie k počtu obyvateľov dáva šancu na výhru aj menším obciam alebo mestám,” uviedol Hajdin.

V minuloročnom hlasovaní sa naj obcou stal ôsmykrát Plavecký Mikuláš, medzi mestami sa na prvom mieste umiestnilo mesto Gbely. V minulých ročníkoch uspeli aj mestá Skalica a Šaštín-Stráže.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.11.2017
NAJ mestom Slovenska sa stal Liptovský Mikuláš, NAJ obcou je Halič
NAJ mestom Slovenska je Liptovský Mikuláš, obcou Halič v okrese Lučenec. Primátorom Slovenska sa stal Jozef Trstenský z Nového Mesta nad Váhom a starostom Michal Kotrady zo Smižian v okrese Spišská Nová Ves.
viac
09.02.2019
V ankete o Naj obec na Záhorí opäť triumfoval Plavecký Mikuláš
Titul Naj obec na Záhorí opäť obhájil Plavecký Mikuláš. O opätovnom víťazstve obce na hraniciach Bratislavského a Trnavského kraja rozhodli hlasujúci v 7. ročníku internetovej ankety o meste a obci, ktoré sú naj na Záhorí. Informuje o tom web zahori.sk, ktoré je vyhlasovateľom ankety.
viac
29.05.2020
Celoštátna súťaž Slovenská kronika 2020
Národné osvetové centrum v spolupráci so Slovenskou národnou knižnicou, Slovenským národným múzeom a Združením miest a obcí Slovenska vyhlasuje 11. ročník celoštátnej súťaže Slovenská kronika 2020.
viac
20.10.2020
O cenu Európskeho týždňa mobility 2020 bojovali aj samosprávy
Do Európskeho týždňa mobility 2020 sa svojimi aktivitami a trvalými opatreniami zapojilo 55 samospráv. Najaktívnejšou samosprávou sa stala mestská časť Bratislavy – Ružinov, s originálnym podujatím uspelo aj mesto Senec a aj Levoča získala ocenenie v kategórii samospráv Efektívne trvalé opatrenie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %