Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
05.04.2024 12:55

Otvorenie sezóny na pumptracku v Trenčíne už najbližšiu sobotu


Snímka: mesto Trenčín


V sobotu 6. apríla 2024 sa od 10.00 do 14.30 hodiny uskutoční na pumptrackovej dráhe pod Juhom slávnostné otvorenie prvej sezóny na tejto novej atrakcii v Trenčíne. Vezmite deti, odrážadlá, bicykle, nezabudnite na prilbu, chrániče a príďte. Ak niečo z toho nemáte, požičiate si na mieste.


Príďte sa pozrieť, čo na tento novej dráhe dokáže vicemajsterka sveta Kristína Madarásová v BMX. Uvidíte predvádzacie jazdy profesionálov bajkerov a kolobežkárov. Pripravená je aj amatérska súťaž pre deti do 4 rokov na odrážadlách a pre ďalšie dve vekové kategórie 5 až 7 rokov a 8 až 10 rokov na bicykloch.

Na podujatí sa dozviete, aké pravidlá treba dodržiavať počas jazdy na pumptrackovej dráhe. Čaká vás tombola s parádnymi cenami (BMX, bicykel, kolobežka, odrážadlo, prilby a iné), servis bajkov a odrážadiel počas akcie grátis, občerstvenie či strihanie detí počas akcie profi barberom.

Podujatie organizuje mesto Trenčín v spolupráci s ORIGOS, BIKE RACING SLOVAKIA a DIVO.

Prihlásiť sa na súťaž môžete elektronicky ešte dnes ale tiež aj v deň konania podujatia priamo na mieste.

Registrácia na súťaž

Parkovanie a doprava

Upozorňujeme obyvateľov, že deň pred podujatím, v piatok 5. apríla 2024 popoludní budú uzatvorené parkovacie miesta pod cintorínom, so vstupom len pre organizátorov a VIP. V deň podujatia, v sobotu 6. apríla 2024 od 7.00 hodiny budú na mieste prebiehať prípravné práce, Mestská polícia Trenčín bude odkláňať autá na parkoviská pri LIDLi alebo na Saratovskú ulicu. Ďakujeme za pochopenie.

Autor: (Zdroj: trencin.sk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.03.2017
Kam cez víkend v trenčianskom regióne
Príďte stráviť víkendové chvíle v spoločnosti umeleckých kováčov či cestovateľov.
viac
25.08.2017
Kúpeľné mesto sa pýši novou atrakciou
Domček na strome, tzv. Treehouse, je ďalšou z možností ubytovania v Trenčianskych Tepliciach vhodnou pre rodiny s deťmi, ktoré chcú zažiť dobrodružstvo v lese, ako aj pre páry túžiace po romantickej noci strávenej na nezvyčajnom mieste.
viac
22.05.2018
R. Rybníček: Rekonštrukcia námestia je najväčším zásahom od 12. storočia
"Veríme, že tak, ako bolo Mierové námestie kedysi centrom verejného života, miestom korzovania a spoločných stretnutí, bude to tak i po jeho komplexnej obnove," povedal primátor Trenčína Richard Rybníček.
viac
22.05.2021
Toto ste o Južnom opevnení Trenčianskeho hradu určite nevedeli
Do slávnostného otvorenia zrekonštruovaného Južného opevnenia na Trenčianskom hrade zostáva presne týždeň. Priblížime si zopár nie úplne známych faktov, ktoré sa týkajú práve tejto časti hradu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %