Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
01.12.2023 01:00

Otvorenie vianočných trhov na Trenčianskej župe


Ilustračný výrez plagátu


Aj tento rok sa vestibul župného úradu na jeden týždeň premení na vianočné trhovisko. Každý deň sa na Trenčianskej župe predstaví iná štvorica či pätica krajských zariadení sociálnych služieb.


Každý deň tak návštevníci môžu niečo nové, na čom si pochutnajú, čo im pomôže naladiť domácnosť do vianočného módu alebo si môžu zakúpiť milú pozornosť blízkym pod stromček.

Slávnostné otvorenie trhov, počas ktorého dozdobíme vianočný stromček, vystúpia deti z DSS Čistá duša a FS Úsmev, prebehne v pondelok 4.12.2023 presne o 9.00 hod. Radi by sme vás na tento úvodný ceremoniál pozvali. Po úvodnom príhovore a krátkej kultúrnej vsuvke sa uskutoční aj tlačový brífing pri stromčeku, kde si zároveň budete môcť nahrať vianočné prianie predsedu kraja obyvateľom TSK.

Autor: (TSK, Sláva Gajdošíková)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.10.2018
Trenčianska župa pomôže svojim organizáciám obstarávať kvalitnejšie potraviny
Obstarávanie kvalitných čerstvých potravín od regionálnych dodávateľov bude pre organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti župy o niečo jednoduchšie.
viac
19.03.2019
Rekonštrukcia administratívnej budovy na Trenčianskom hrade napreduje
Rekonštrukčné práce na dvoch významných projektoch na Trenčianskom hrade pokračujú podľa plánu. Podľa harmonogramu pokračujú aj práce na sprístupnení Južného opevnenia. Presvedčiť sa o tom prišiel osobne priamo na hrad v pondelok 18. marca 2019 aj trenčiansky župan Jaroslav Baška.
viac
24.05.2019
Už budúci týždeň sa môžete zapojiť do Jarnej kvapky krvi
Posledný májový týždeň budú zamestnanci Trenčianskej župy i obyvatelia kraja opäť pomáhať. Široká verejnosť môže prísť darovať vzácnu červenú tekutinu v rámci spoločného odberu krvi na Úrad Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) alebo do jednej z troch župných nemocníc.
viac
30.11.2019
Vianočné srdce Zelenej župy
V pondelok 2. decembra 2019 sa vestibul župného úradu v Trenčíne premení na špeciálne remeselné trhovisko s titulom Vianočné srdce Zelenej župy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %