Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
23.08.2019 03:20

Pod cirkusovým šapitom ožije príbeh Červenej čiapočky


Ilustračná snímka (tasr)


Klasickú rozprávku Červená čiapočka v netradičných priestoroch cirkusového šapita si budú môcť pozrieť deti i dospelí v mestskom parku v Bánovciach nad Bebravou.


Divadelné predstavenie v podaní Teatro Tatro sa tam uskutoční 25. augusta, informovala TASR Veronika Palušová z Mestského kultúrneho strediska (MsKS) v Bánovciach nad Bebravou.       

"Červenú čiapočku pozná snáď každý. Avšak v unikátnom prostredí vyznie ešte pútavejšie, ako nám ho rozprávali staré mamy. Jej stvárnenie určite zaujme malých i veľkých," uviedla Palušová.       

Predstavenie sa podľa nej začína o 16.00 h a o dve hodiny neskôr je na programe repríza. "Z dôvodu obmedzenej kapacity je potrebné rezervovať si miestenky. Záujemcovia tak môžu urobiť v MsKS, prípadne v informačnom centre na námestí," dodala.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.10.2018
Bánovecký projekt prevencie kriminality skončil v národnom kole prvý
Projekt zameraný na prevenciu kriminality pod názvom Poznaním k hodnotnému životu, ktorý dlhodobo realizuje mesto Bánovce nad Bebravou, získal prvé miesto v národnom kole súťaže prevencie kriminality. Postúpil tak zároveň do finále medzinárodného kola, informovalo mesto.
viac
11.07.2019
Mesto zriadilo miestnu občiansku poriadkovú službu
Samospráva Bánoviec nad Bebravou zriadila miestnu občiansku poriadkovú službu. Jej členovia budú nápomocní mestskej a štátnej polícii pri dohľade nad dodržiavaním zákonov, mestských vyhlášok, verejného poriadku, nočného pokoja, a to najmä v lokalitách, kde sídli marginalizovaná rómska komunita.
viac
14.11.2019
SOŠ strojnícka v Bánovciach nad Bebravou sa pýši robotizovaným pracoviskom
Na Strednej odbornej škole (SOŠ) strojníckej v Bánovciach nad Bebravou v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK v pondelok 11. novembra otvorili nové robotizované pracovisko a škola uzatvorila Memorandum o spolupráci s viac ako tridsiatimi firmami z bánovského regiónu.
viac
14.01.2020
Mesto prevezme do svojej správy viaceré nebytové priestory
Samospráva Bánoviec nad Bebravou prevezme do svojej správy viaceré nebytové priestory na území mesta. Rovnako to plánuje urobiť aj s krytou plavárňou. Dohodla sa na tom so spoločnosťou Byttherm, ktorá ich správu doposiaľ vykonáva.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %