Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
02.12.2016 07:56

Podujatie Vianočné posolstvo umožní obdarovať iných a byť sám obdarovaný


Snímka zdroj: slovakia.travel


Vianočný darček vyrobený klientmi zariadení sociálnych služieb (ZSS) bude ponúkať benefičná akcia, ktorú organizuje Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre.


 Pozvanie na podujatie s názvom Vianočné posolstvo - darovať a byť obdarovaný prijali klienti z 12 ZSS z celého Nitrianskeho kraja. Tí budú 13. decembra od 9. do 13. hodiny ponúkať svoje výrobky v priestoroch UKF na Triede Andreja Hlinku.       

Prvýkrát toto podujatie zorganizovala Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva minulý rok a podľa slov Daniely Hrnčiarovej z UKF sa stretlo s pozitívnym ohlasom. "Inšpirovalo ľudí k uvažovaniu o dobrovoľníckej činnosti a k aktívnemu zapojeniu sa do pomoci pre tých, ktorí našu pomoc potrebujú. Kúpou darčeka tak obdarujú jeho tvorcu pozornosťou, uznaním a ocenením jeho práce. Podujatie je skvelou predvianočnou príležitosťou, ako posilniť ľudskú spolupatričnosť a dobročinnosť," uviedla Hrnčiarová.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.10.2020
Kariérne dni ponúknu študentom viaceré workshopy
Prehľad o slovenskom trhu práce a viaceré workshopy ponúknu študentské Kariérne dni. Na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre sa budú konať 20. a 21. októbra.
viac
24.03.2022
Ponitrianske múzeum predstaví výsledky výskumu na Oponickom hrade
Prezentovať výsledky archeologického výskumu Katedry archeológie Filozofickej fakulty (FF) Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre na Oponickom hrade z rokov 2015 až 2020 je cieľom výstavy, ktorá bude sprístupnená v Ponitrianskom múzeu v Nitre.
viac
13.11.2023
Vianočné mestečko v Nitre bude počas celého adventu ponúkať aj kultúrny program
Vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí bude v priebehu decembra ponúkať okrem občerstvenia a remeselných výrobkov aj kultúrny program. Ako informovala radnica, sviatočnú atmosféru bude prinášať počas celého adventného obdobia.
viac
12.01.2024
Vratné poháre pomohli znížiť množstvo odpadu vo vianočnom mestečku
Vianočné sviatky sa definitívne skončili, mesto Nitra začalo s odstraňovaním a uskladnením vianočnej výzdoby. Pracovníci mestskej spoločnosti postupne demontujú vianočné stánky zo Svätoplukovho námestia i svetelnú výzdobu ulíc, informovala radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %