Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
24.08.2016 10:00

Pozvánka na Janíkovský ohnivák


Pozvánka.


Mesto Nitra pozýva v sobotu 27. augusta na X. ročník Janíkovského ohniváka. Podujatie, ktoré sa uskutoční na Futbalovom štadióne v nitrianskej mestskej časti Janíkovce, ponúkne vynikajúcu zábavu i skvelé občerstvenie.


Štart varenia guláša sa začne na pravé poludnie zapálením iskry pod kotlami. Súťažiť sa bude nielen o najlepší guláš, ale aj o najkrajšie oblečené družstvo a jednotlivca, najkrajšie vyzdobený stánok a najkrajšie priedomie. Vyhodnotenie súťaží je na programe o 17. hodine.

Pripravený je bohatý program, vystúpenie country kapely Country Člováci, súťaže pre deti a o 20. hodine zapálenie vatry ústavnosti a večerná zábava. Podujatie je určené pre všetky generácie Janíkovčanov, ale aj Exjaníkovčanov, sympatizantov Janíkoviec a všetkých ostatných ľudí, ktorí majú citový vzťah k Janíkovciam a tiež milovníkom dobrého gulášu.

V rámci Janíkovského ohniváka sa predstavia aj janíkovskí záhradkári pri príležitosti 50.výročia založenia svojej organizácie.

 

 

Autor: (sy)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.06.2016
Na fiľakovskom hrade si zmerajú sily rytieri
Posledný júnový víkend sa fiľakovský hrad prenesie do dôb dávno minulých.
viac
07.09.2016
Liptovský „Švábkafest“
Liptovská plodina číslo jeden sú zemiaky, domáci ich slangovo volajú „švábka“. Podujatie v najbližší piatok 9. 9. 2016 v Liptovskom Mikuláši bude preto venované práve zemiakom.
viac
03.11.2016
Témou bratislavského seminára bude „Voda, rieky a krajina“
9. novembra 2016 sa uskutoční v Bratislave seminár, ktorý organizuje Nadácia Ekopolis v rámci súťaže PRE VODU. Seminár je otvorený nielen pre záujemcov súťaže PRE VODU, ale aj pre odbornú verejnosť, zamestnancov verejnej správy, akademickú sféru, aktívnych občanov a členov mimovládnych organizácií.
viac
28.11.2016
Vianoce na Orave v podobe ľudového jarmoku, výstavy i zvykoslovného programu
Podoby vianočných sviatkov ožijú na Orave tento rok v decembri v troch podobách.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %