Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
27.07.2016 12:43

Pozvánka na jubilejný XV. ročník festivalu Ľudia z rodu Rómov


Pozvánka.


Nad podujatím prevzali záštitu prezident SR Andrej Kiska, primátorka Zvolena Lenka Balkovičová a primátor Banskej Bystrice Ján Nosko.


V Banskej Bystrici a vo Zvolene sa 3. - 6. augusta uskutoční XV. ročník festivalu Ľudia z rodu Rómov. Podujatie sa koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky, primátorky mesta Zvolen Lenky Balkovičovej a primátora mesta Banská Bystrica Jána Noska.

Súčasťou 4- dňového festivalu, ktorý organizuje občianske združenie Quo Vadis zo Zvolena v spolupráci s Kultúrnym združením Rómov Slovenka, ARA ART a mestami Banská Bystrica a Zvolen je množstvo zaujímavých sprievodných podujatí, ako LEPERIBEN - My nezabúdame, KLAJAZZROM, GALAPROGRAM a ďalšie podujatia.

Autor: (red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.05.2016
Začína lepší a väčší Ekotopfilm – Envirofilm 2016
V Bratislave a Banskej Bystrici dnes začína ďalší ročník Medzinárodného filmového festivalu Ekotopfilm – Envirofilm. Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitné a pútavé dokumentárne filmy a bohatý sprievodný program.
viac
24.01.2020
Banská Bystrica: Prímestské linky nebudú premávať
Vedenie Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) a Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) Zvolen sa v piatok ani po viac ako dvojhodinovom spoločnom rokovaní v Banskej Bystrici nedohodli. Znamená to, že od soboty (25. 1.) až do odvolania nebude premávať drvivá väčšina prímestských liniek v kraji.
viac
01.06.2022
Festival Zeme si SAŽP pripomenie vzdelávacími aktivitami pre deti i dospelých
Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) v spolupráci s partnermi pripravuje ďalší ročník Festivalu Zeme v Banskej Bystrici. Zamerali ho na environmentálne aktivity pre školy a verejnosť.
viac
03.04.2023
Občania vlani vyzbierali 2680 ton bioodpadu, v roku 2021 viac
Mesto Banská Bystrica za minulý rok eviduje mierny pokles vyzbieraného biologicky rozložiteľného odpadu z domácností rodinných domov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %