Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
19.11.2020 11:25

Pozvánka na školenie „Zelené verejné obstarávanie“


Ilustračná snímka.


Úrad pre verejné obstarávanie pozýva verejných obstarávateľov / obstarávateľov na školenie Zelené verejné obstarávanie - papier, počítače a vozidlá, ktoré sa uskutoční on-line 27.11.2020 o 9:00 hod.


Cieľom školenia bude priblížiť verejným obstarávateľom základné možnosti aplikácie environmentálnych charakteristík v procese verejného obstarávania.

Školenie bude realizované v rámci Aktivity č. 2 - Udržateľné a strategické verejné obstarávanie, projektu Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku, ktorý je podporený z Európskeho sociálneho fondu prostredníctvom Operačného programu Efektívna verejná správa a je primárne určené pre verejných obstarávateľov.

Všetky informácie k školeniu vrátane pozvánky a prihlášky nájdete TU.

Školenie je bezplatné, avšak počet účastníkov je limitovaný.

Vyplnenú prihlášku na školenie je potrebné zaslať najneskôr do 25.11.2020 na e-mail zelenevo@uvo.gov.sk.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.12.2017
Vybudujú proklientsky orientovaný Úrad pre verejné obstarávanie
Operačný program Efektívna verejná správa (OP EVS) pomôže s vybudovaním proklientsky orientovaného Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). Umožní to národný projekt ÚVO, na ktorý je cez OP EVS vyčlenená suma 1 387 115,71 eur.
viac
26.09.2020
OP Efektívna verejná správa podporí efektívnosť verejného obstarávania
Dňa 3.septembra nadobudla účinnosť Zmluva o poskytnutí NFP s Úradom pre verejné obstarávanie (UVO) k Operačný program Efektívna verejná správa národnému projektu „Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku“.
viac
10.11.2020
Najväčší priestor na zjednodušenie VO je pri podlimitných zákazkách
Snaha zefektívniť, zrýchliť a tiež zjednodušiť proces verejného obstarávania je jedným z hlavných pilierov zásadnej novely zákona o verejnom obstarávaní, ktorú pripravil Úrad pre verejné obstarávanie.
viac
27.04.2021
Témou nového podcastu ÚVO je problematika zeleného VO
Úrad pre verejné obstarávanie pripravil ďalší podcast, a to na tému zeleného verejného obstarávania. Túto problematiku v rámci realizácie národného projektu Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku približuje Tomáš Slávik z odboru dohľadu na úrade.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %