Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
21.11.2023 10:05

Predseda ZMOS Jozef Božik sa zúčastnil na konferencii Jesenná ITAPA 2023


Snímka zdroj: ZMOS


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik bol hosťom najväčšej konferencie o digitalizácii a moderných technológiách na Slovensku Jesenná ITAPA 2023, ktorá sa 20. – 23. novembra 2023 koná v Bratislave.


Druhá šanca pre naše regióny. Taký bol názov diskusného panelu, v ktorom diskutoval predseda ZMOS Jozef Božik. Hovorilo sa v ňom o regionálnom rozvoji, lokálnych hospodárskych stratégiách i o tom, či je Slovensko pripravené na diskusiu o vytvorení funkčných regiónov. Reč bola aj o tom, či sa dočkáme reformy verejnej správy.

Spolu s Jozefom Božikom diskutovali štátny tajomník rezortu financií Radovan Majerský, štátny tajomník Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Michal Kaliňák a Martin Šuster, člen Rady pre rozpočtovú zodpovednosť.

„Samospráva potrebuje zdroje, aby sa mohla rozvíjať a modernizovať s cieľom poskytovať čo najkvalitnejšie služby obyvateľom,“ zdôraznil predseda ZMOS Jozef Božik.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.02.2023
Kto škodí mestám a obciam, škodí ľuďom
Predseda Komory miest a podpredseda ZMOS, primátor mesta Partizánske Jozef Božik v súvislosti s riešením dopadov energetickej krízy, nepriaznivej situácie a neistotami, ktoré neustále rezonujú naprieč celým územím, zvolal 9. februára 2023 ďalšie online rokovanie Komory miest ZMOS.
viac
24.05.2023
Za nového predsedu združenia zvolili primátora Partizánskeho J. Božika
Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) bude v nasledujúcich štyroch rokoch viesť primátor Partizánskeho Jozef Božik.
viac
23.11.2023
Jozef Božik rokoval s predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom
S predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom, s rektorom Katolíckej univerzity v Ružomberku Jaroslavom Demkom a s kvestorom Katolíckej univerzity Jánom Kamoďom rokoval predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik.
viac
14.02.2024
Predseda ZMOS Jozef Božik hosťom EPI konferencie Verejné obstarávanie
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik prijal pozvanie na piaty ročník EPI konferencie Verejné obstarávanie, ktorá sa koná v utorok a stredu (13. – 14. februára 2024) v priestoroch Hotela Patria na Štrbskom Plese.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %