Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
15.09.2017 12:53

Príďte sa zabaviť a najesť gurmánskych dobrôt


Pozvánka.


Už po ôsmykrát budú v Bánovciach nad Bebravou variť gurmánske špeciality farmári, potravinári i obce z regiónu. Príďte ich ochutnať v sobotu 16. septembra 2017 na najväčší a jediný farmársky festival svojho druhu v Trenčianskom kraji.


Aj tento rok si organizátori pripravili to najlepšie z gastronómie a ľudovej zábavy. Festival začne tradične obľúbeným sprievodom kočov na Farskej ulici o 10. hodine. Na ľudovú nôtu zahrá viac ako 150 muzikantov na 3 pódiách. Pripravená je tombola o hodnotné ceny, celodenný kultúrny program moderovaný Štefanom Skrúcaným, rôzne zaujímavé súťaže pre deti aj dospelých, ukážky tradičných remesiel či výstava zvierat a poľnohospodárskej techniky.

V poradí ôsmy ročník Mňam FEST-u sa opäť uskutočňuje s podporou Trenčianskeho samosprávneho kraja a za účasti dvoch stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK. Konkrétne ide o SOŠ Pruské a SOŠ obchodu a služieb Prievidza.

Týmto si Vás dovoľujeme pozvať na festival, ktorý začína v sobotu spanilou jazdou kočov za účasti ministerky pôdohospodárstva Gabriely Matečnej, primátora Bánoviec nad Bebravou Mariána Chovanca, predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslava Bašku, a ďalších hostí. Program festivalu bude následne pokračovať oficiálnym otvorením priamo na námestí.

Autor: (tsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.08.2016
Festival partnerských miest Žiliny – Deň európskej kultúry 2016
Mesto Žilina pozýva na Deň európskej kultúry 2016, ktorý sa uskutoční v piatok 5. augusta 2016 od 14:30 hod. na Mariánskom námestí.
viac
03.04.2017
Týždeň slovenského filmu
Týždeň slovenského filmu prinesie bratislavským divákom kolekciu minuloročných domácich titulov pohromade na jednom mieste a umožní dohnať resty, ktoré sa filmovým fanúšikom mohli vlani nazbierať.
viac
12.05.2017
SOSNA oslávi 25. výročie festivalom bez odpadov
V sobotu 13. 5. o 12:00 otvára Ekocentrum SOSNA brány pre 7. ročník festivalu Jarné SúLadenie, zameraného na prepojenie umenia, ekológie a praktických riešení pre ochranu životného prostredia.
viac
18.05.2017
Restaurant day ponúkne dobré jedlo a pomôže aj ľuďom v núdzi
Nielen láska ide cez žalúdok, ale aj dobré skutky. Tento víkend môžete odchádzať z obeda s plným bruchom i s dobrým pocitom. V rámci celosvetového dňa Restaurant day, ktorý sa tento rok koná v sobotu 20. mája, sa spojili neziskové organizácie, aby pomohli.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %