Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
16.11.2023 03:30

Prievidza: Charita hľadá dobrovoľníkov na pomoc pri potravinovej zbierke


Snímka zdroj: Farnosť Prievidza – mesto


Charita - dom sv. Vincenta v Prievidzi i tento rok hľadá dobrovoľníkov, ktorí jej pomôžu pri zbierke potravín a drogérie. Zbierka bude od 23. novembra do 25. novembra v nákupnom centre na Nábrežnej ulici v Prievidzi. Záujemcovia o pomoc sa môžu obrátiť na organizáciu. Informovala o tom hovorkyňa mes


Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.  Dobrovoľníci budú od 9.00 h do 20.00 h prijímať dary vo forme potravín a drogérie. "Ich úlohou je oslovovať zákazníkov pri vstupe do obchodu, vysvetliť im, akými tovarmi môžu charite pomôcť a komu darované produkty pomôžu. Ako pomôcku používajú pripravený leták," priblížila Krajčiová.         

Prehľad voľných služieb je zverejnený na stránke www.bit.ly/zbierka2023. Služby sú rozdelené po jednej hodine, ideálne je, keď dobrovoľník dokáže pomôcť aspoň dve až tri hodiny, prípadne aj viac. "Stále máme dosť voľných služieb, preto budeme radi za každého dobrovoľníka. Pokiaľ máte čas a chcete prispieť na dobrú vec, môžete sa prihlásiť na telefónnom čísle 0902202898, e-mailom na alojz.vlcko@gmail.com alebo na Facebooku," vyzval verejnosť člen Charity - dom sv. Vincenta Alojz Vlčko.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.12.2017
Charita dala do obehu žetóny, za ktoré núdznym vydá obed
Ľuďom v núdzi v Prievidzi je možné pomôcť novým spôsobom. Nezisková organizácia Charita - dom sv. Vincenta dala od tretej adventnej nedele do obehu charitné žetóny.
viac
01.12.2020
Na Zapotôčkach pribudla verejne prístupná skriňa s teplým oblečením
Bundy, kabáty, šály, čiapky či rukavice môžu po novom bezplatne získať v Prievidzi nielen bezprístrešní obyvatelia či ľudia v zlej sociálnej situácii. Verejne prístupnú skriňu s teplým oblečením osadili na sídlisku Zapotôčky pri budove potravín.
viac
25.11.2022
Začal sa desiaty ročník potravinovej zbierky
Krajšie Vianoce pre ľudí v núdzi chce aj tento rok priniesť potravinová zbierka v obchodoch Tesco. Spustil sa jej desiaty ročník.
viac
19.10.2023
SIEA: Hľadajú ľudí, ktorí chcú pomáhať svojim regiónom
V Slovenskej inovačnej a energetickej agentúre hľadajú ľudí, ktorí chcú pritom svojim regiónom pomôcť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %