Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
25.05.2023 01:30

Primátor bude pokračovať v stretnutiach s obyvateľmi v mestských častiach


Snímka zdroj: (Mesto Martin).


Dni primátora s martinskými mestskými časťami budú pokračovať aj v tomto volebnom období. Informoval o tom primátor Martina Ján Danko.


Danko pozýva obyvateľov jednotlivých mestských častí na stretnutia priamo v blízkosti ich domovov. Dni s mestskými časťami sa začínajú v utorok 30. mája v mestskej časti Záturčie.

"Osobné stretnutia s Martinčanmi a diskusie o ich problémoch sú podstatnou časťou mojej práce, a preto som už od začiatku môjho pôsobenia na pozícii primátora pravidelne navštevoval mestské časti. V tomto roku by som stretnutia rád začal trochu inak - priamo v teréne si pôjdem pozrieť, čo Martinčanov najviac trápi a ako vyzerajú ich najväčšie problémy. Následne bude diskusia pokračovať v priestoroch základných škôl," doplnil primátor.

Prvá diskusia sa začne v mestskej časti Záturčie 30. mája o 15.30 h. Druhou mestskou časťou budú Košúty o týždeň neskôr 6. júna v rovnakom čase. O dátumoch a miestach stretnutí v ostatných mestských častiach bude mesto informovať.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.02.2019
O členstvo v komisiách primátora prejavilo záujem 190 ľudí
Záujem o členstvo v komisiách primátora mesta Martin Jána Danka prejavilo záujem 190 ľudí. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Zuzana Kalmanová.
viac
13.08.2019
V lokalite Pltníky poklepali základný kameň športového areálu
Poklepaním základného kameňa sa v pondelok oficiálne začala výstavba nového športového areálu v martinskej lokalite Pltníky. V prvej etape tu vyrastie moderné futbalové ihrisko s umelou trávou, tribúny, zázemie i parkovisko.
viac
23.10.2020
Predseda ZMOS: Opatrenia k pilotnej fáze robili samosprávy za pochodu
Všetky opatrenia k pilotnej fáze celoplošného testovania na COVID-19 robili samosprávy za pochodu a v krátkom čase. Po stretnutí s dolnokubínskym primátorom Jánom Prílepkom na to poukázal predseda Združenia miesta a obcí Slovenska (ZMOS) Branislav Tréger.
viac
17.01.2023
Martinčania môžu posielať primátorovi názory na fungovanie mestských organizácií
Martinčania môžu do konca februára posielať primátorovi Jánovi Dankovi názory na mestské organizácie a návrhy na zlepšenie ich fungovania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %