Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
22.12.2018 10:45

Primátor pozýva obyvateľov mesta do komisií


Ilustračná snímka (msu)


Do 25. januára majú obyvatelia Hlohovca čas sa rozhodnúť, či sa chcú spolupodieľať na chode a činnosti samosprávy mesta. Primátor Miroslav Kollár zverejnil výzvu na prihlásenie sa za členov komisií mestského zastupiteľstva.


Do každej komisie budú mestským zastupiteľstvom zvolení členovia z radov odbornej verejnosti. V ekonomickej komisii budú pôsobiť traja členovia-neposlanci, rovnaký počet aj v komisii životného prostredia. Dvoch členov zvolia poslanci do komisie zdravotnej, sociálnej a bývania, štyroch do komisie vzdelávania a kultúry a dvoch do komisie športu. "Podmienkou pre uchádzača o členstvo je preukázateľná odbornosť a doterajšia prax v príslušnej oblasti, ktorá zodpovedá činnosti komisie. Uchádzač nemusí mať trvalý pobyt v meste Hlohovec," uviedol Kollár vo svojej výzve obyvateľom.       

Záujemcovia, ktorí sa rozhodnú reagovať na túto výzvu primátora Hlohovca, môžu adresovať svoju žiadosť a životopis elektronicky tajomníkom komisií, poštou alebo do podateľne Klientskeho centra Mestského úradu Hlohovec.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.12.2018
Obyvatelia sa môžu prihlásiť do komisií MsZ a mestských výborov
Do komisií mestského zastupiteľstva (MsZ) a mestských výborov sa môžu prihlasovať obyvatelia Senice, ktorí majú záujem spolupracovať na riadení vecí verejných. Možnosť je otvorená do 10. januára 2019. Výzvu zverejnil mestský úrad.
viac
12.01.2019
Obyvatelia mesta sa môžu prihlásiť do komisií mestského zastupiteľstva
Mesto Trnava ponúka občanom už v druhom volebnom období možnosť stať sa členmi komisií mestského zastupiteľstva a výborov mestských častí (VMČ). Doplnia tak počty poslancov, ktorí boli do komisií a VMČ zvolení na ustanovujúcom zasadnutí mestského zastupiteľstva vo volebnom období 2018 – 2022.
viac
05.03.2019
Mesto Hlohovec spúšťa dotačný mechanizmus v objeme 228-tis. eur
Mesto Hlohovec spúšťa od marca dotačný mechanizmus v celkovom objeme 228 500 eur, pričom viac ako 200 000 eur prerozdeľuje mestské zastupiteľstvo. V kompetencii primátora zostáva suma 10 500 eur.
viac
27.02.2021
Poslanci oklieštili primátorovi niektoré kompetencie
Zastupiteľstvo mesta Hlohovec na návrh skupiny poslancov oklieštilo kompetencie primátora v oblasti nakladania s finančnými prostriedkami.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %