Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
17.01.2024 02:05

Projekt 1 2 3 štart: prvá poukážka bola odovzdaná v Topoľčanoch


Ilustračná snímka


Prvá poukážka v rámci projektu 1 2 3 štart na podporu mladých rodín, ktorý spustilo Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) v spolupráci so slovenským výrobcom nábytku Decodom a dlhoročným partnerom VÚB, a.s., bola odovzdaná v Topoľčanoch.


 „Pre mladé manželské páry, ktoré v priebehu minulého roka uzatvorili manželstvo alebo ho uzatvoria v tomto roku v našich členských mestách a obciach, spoločnosť Decodom v spolupráci so ZMOS pripravila zľavovú poukážku v hodnote 123 eur na nákup novej kuchyne. Súčasne s poukážkou náš partner VÚB, a.s., prostredníctvom splátkového predaja Quatro ponúkne tomuto páru možnosť využiť jedinečný zvýhodnený viazaný spotrebný úver „Ľahká splátka“ už od 500 eur len pre klientov spoločnosti Decodom,“ uviedol predseda ZMOS Jozef Božik.

Prvá poukážka bola odovzdaná v pondelok 15. januára 2024 na topoľčianskej radnici manželom Sokolovým, ktorí uzatvorili manželstvo ako prví v tomto roku a tešia sa zo spoločného života. Mladým manželom zablahoželal aj generálny riaditeľ firmy Michael Hjemgard spolu s vedením mesta.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.01.2017
Štafetu Európskeho mesta športu si od Košíc prevezme Banská Bystrica
Trojkráľovým behom 6. januára o 15.00 h sa Košice symbolicky rozlúčia s titulom Európske mesto športu 2016. V ten istý deň prevezme titul Banská Bystrica - Európske mesto športu 2017.
viac
02.06.2021
Projekt Dobrý štart pomôže deťom zlepšiť finančnú gramotnosť
Bez pomoci rodičov sa obíde len polovica detí. Deti z detských domovov sú však na všetko samy. Projekt Dobrý štart pod záštitou Nadácie pre deti Slovenska bude edukovať mladých ľudí v detských domoch, ako správne vstúpiť do dospelého života najmä s dôrazom na finančnú gramotnosť.
viac
09.06.2021
Štartuje projekt Nehádžte odpadky na zem ale do koša
Namiesto v odpadkovom koši končia na zemi! Odpadky ľudia odhadzujú na zem neďaleko svojich obydlí, obcí a miest, a tie voľne pohodené sa neraz stávajú základmi nelegálnych skládok.
viac
21.06.2022
Mesto hľadá miesto na ovocný sad so vzácnymi starými odrodami
Mesto Topoľčany sa zapojí do projektu Zelený sad. Bude ho tvoriť 30 drevín. Pôjde predovšetkým o staré vzácne odrody jabloní, hrušiek a jedlých trvaliek.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %