Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
27.10.2022 12:35

Projekt Trenčín recykluje získal cenu AIVD v kategórii samospráva


Snímka zdroj: (trencin.sk).


Trenčianska radnica získala za projekt Trenčín recykluje cenu Asociácie inštitúcií vzdelávania dospelých (AIVD) v kategórii Samospráva za projekt Trenčín recykluje. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.


"Cena AIVD SR bola v tomto roku udeľovaná v štyroch kategóriách, vzdelávací projekt, prínos v oblasti vzdelávania dospelých, popularizácia vzdelávania dospelých a samospráva," uviedla hovorkyňa.

Podľa prezidenta AIVD Klaudiusa Šilhára bolo hlavnou ambíciou oceniť výnimočné projekty a iniciatívy aktérov na trhu celoživotného vzdelávania jednotlivcov, vzdelávacích inštitúcií, poradenských centier, zamestnávateľov, profesijných a odborných združení, ale aj miestnej a regionálnej samosprávy, personálnych agentúr, personálno-poradenských spoločností, mimovládnych organizácií či médií, ktoré prispeli k budovaniu princípov celoživotného vzdelávania.

Okrem samosprávy mesta Trenčín cenu získali aj Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica za projekt Komenského inštitút, Ivana Pirohová za prínos v oblasti vzdelávania dospelých a občianske združenie Lifestarter za festival Učiaca sa Trnava.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.02.2022
Otvárajú sa nominácie na envirocenu Atlas
Prvá iniciatíva verejného oceňovania projektov a ľudí na Slovensku, usilujúcich sa o udržateľnosť a záchranu planéty, pokračuje svojím druhým ročníkom.
viac
10.05.2022
Mesto i primátor ocenili osobnosti a kolektívy za rok 2022
Dohromady 26 jednotlivcov a kolektívov z oblasti vedy, výskumu, zdravotníctva, umenia, kultúry a športu si v sobotu popoludní v priestoroch Historickej radnice prevzalo Ceny mesta Košice a cenu, respektíve plaketu primátora.
viac
26.10.2022
Verejnosť môže hlasovať za Detský čin roka
Do hlasovania za Detský čin roka sa okrem škôl môže zapojiť aj verejnosť. O víťazovi ceny verejnosti sa rozhoduje už po desiaty raz. Hlasovať je možné na webe detskycin.ludialudom.sk. Informovala o tom nezisková organizácia Ľudia ľuďom, ktorá za internetovou anketou stojí.
viac
12.01.2023
Na jeseň vyzbierali v Trenčíne takmer 200 ton biologicky rozložiteľného odpadu
V rámci jesenného upratovania sa v minulom roku vyviezlo z Trenčína viac biologicky rozložiteľného ako objemného odpadu. Informovala o tom hovorkyňa mesta Trenčín Erika Ságová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %