Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
04.07.2024 02:10

PSK pozýva cyklistov na raňajky


Ilustračná snímka (PSK)


Aj túto letnú sezónu sa môžu cyklisti pristaviť pri občerstvovacom stánku Prešovského samosprávneho kraja, keď pôjdu do práce či na výlet. Cykloraňajky sa uskutočnia v ranných hodinách druhý júlový týždeň na dvoch sídliskách v Prešove.


Už budúci týždeň v utorok (9.7.) pohostí Prešovský samosprávny kraj všetkých cyklistov, ktorí sa vyberú do práce, do mesta, na výlet, či za inými povinnosťami. V dvoch občerstvovacích stánkoch na dvoch prešovských sídliskách bude samospráva ponúkať cyklistom zdarma vodu, pečivo, ovocie či sladké prekvapenie.

Stánky budú pre cyklistov k dispozícii od 6.00 do 9.00 hod. na cyklochodníku na Sídlisku III na Námestí Kráľovnej pokoja a na cyklochodníku na Sídl. Sekčov na križovatke ulíc Arm. gen. Svobodu a Laca Novomeského.

Prešovský samosprávny kraj chce touto aktivitou podnietiť obyvateľov krajského mesta, aby využívali viac alternatívne druhy dopravy namiesto áut. Cykloraňajky organizuje pravidelne každý rok už niekoľko sezón.

Autor: (ts-PSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.08.2016
Bratislavčania čoraz viac obľubujú cyklistiku
Podľa cyklosčítačov Bratislava zaznamenala vysoké množstvo cyklistov hlavne počas letných mesiacov.
viac
03.05.2017
Cyklosezóna na Liptove začína
„CykloKorytnička“, náučno – relaxačná trasa pre peších turistov, bežcov a cyklistov na horských bicykloch z Ružomberka do Korytnice, otvára cyklistickú sezónu na Liptove už najbližšiu sobotu. Organizátori pripravili na tento deň hromadnú jazdu.
viac
02.05.2019
V meste pribudli pre peších a cyklistov dve nové lávky cez Torysu
Pre peších a cyklistov pribudli v meste Veľký Šariš neďaleko Prešova dve nové lávky cez rieku Torysa. Jednej z nich budú môcť miestni vymyslieť aj meno.
viac
31.01.2020
Mesto získalo peniaze na nové vybavenie pre cyklistov
Liptovskomikulášska samospráva získala takmer 15.000 eur z eurofondov na vybavenie pre cyklistov. V rámci projektu v meste osadia nový mobiliár. Informovala o tom informovala hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %