Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
13.02.2023 08:25

Radnica ponúka vysokoškolákom trojmesačnú stáž


Ilustračná snímka: (tasr).


Vysokoškolskí študenti majú ešte dva týždne na poslanie prihlášok do stážového programu mesta Hlohovec. Radnica aj na letný semester 2023 hľadá mladých ľudí so záujmom spolupodieľať sa na chode mestského úradu a získať praktické skúsenosti v agende mestskej samosprávy.


Dáva im opäť možnosť rozvíjať a rozširovať svoje praktické zručnosti a stať sa súčasťou tímu na mestskom úrade alebo v mestskom kultúrnom centre. Informovala o tom hovorkyňa mesta Lívia Doležalová.

"Ponúkame opäť kreatívnu a zaujímavú prácu, vďaka ktorej nadobudnú reálne pracovné zručnosti, rozšíria si oblasť poznania, bližšie sa zoznámia s fungovaním oboch inštitúcií. Dostanú možnosť spolupodieľať sa na rozvoji a zveľaďovaní Hlohovca prostredníctvom účasti na každodenných úlohách a procesoch," uviedla.

Stáž nie je platená, začne sa od marca, potrvá tri mesiace a je určená frekventantom bakalárskeho, magisterského/inžinierskeho alebo doktorandského štúdia. Uzávierka prihlášok je 26. februára, podmienky výkonu stáže budú dohodnuté s vybranými uchádzačmi individuálne. Prvýkrát spustilo mesto stážový program v roku 2019.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.05.2019
Jubilanti sa stretli s primátorom na žilinskej radnici
Stretnutie Žilinčanov, ktorí oslávili okrúhle životné jubileum a vedenia mesta Žilina sa uskutočnilo v stredu 15. mája 2019 o 14.00 hod. na Radnici mesta Žilina.
viac
13.12.2019
Pomocnú ruku podá Prešovu aj Žilina
Pomoc v podobe finančnej dotácie z rozpočtu mesta vo výške 10-tis. eur poskytne Prešovu aj žilinská radnica. Peniaze budú použité na výdavky súvisiace s odstraňovaním následkov výbuchu plynu v bytových domoch na Mukačevskej ulici v Prešove a na pomoc osobám postihnutým touto tragickou udalosťou.
viac
21.01.2020
Hlohovec opäť ponúka stážistom miesta na mestskom úrade
Mesto Hlohovec opäť ponúka stážový program pre študentov vysokých škôl. Aktuálne, podľa hovorkyne Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej, otvára ponuku stáží v piatich oblastiach, ktoré sú súčasťou agendy mestského úradu a mestského kultúrneho centra.
viac
16.03.2021
Hlohovec ponúka vysokoškolákom trojmesačnú stáž na mestskom úrade
Na mesiace apríl až jún tohto roka ponúka vysokoškolským študentom mesto Hlohovec opäť stáž na šiestich svojich odboroch. Je určený študentom so záujmom spolupodieľať sa na chode mestského úradu a získať praktické skúsenosti v agende mestskej samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %