Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
10.09.2020 07:30

Radnica riešila v auguste 140 pripomienok od občanov


Nitrianska radnica.


Nitrianska radnica riešila v priebehu augusta 140 pripomienok od občanov. Vo väčšine prípadov sa týkali čistoty, životného prostredia či komunikácií.


Podľa slov Andreja Jančoviča z mestského úradu sa na základe upozornení od občanov opravilo nefungujúce osvetlenie na Párovskej, Hlavnej, Lomnickej a Kláštorskej ulici i na Parkovom nábreží. „V auguste sa trhala aj rýchlo rastúca burina na Mostnej a Jeleneckej ulici, z cesty sa odstránil spadnutý strom na Dražovskej ulici a upravili sa aj kríky na Rázusovej ulici a Wilsonovom nábreží. Vyčistený je aj neporiadok na chodníkoch na Robotníckej, Staromlynskej, Hlavnej, Popradskej, Novomeského a Novozámockej ulici,“ uviedol Jančovič.      

Ako pripomenul, v riešení sú aj nahlásené chýbajúce lavičky pri cyklotrase v lokalite Medzi vodami a tiež chýbajúce dopravné zrkadlo na Tehelnej ulici. „Pracuje sa na odstránení čiernych skládok na Dražovskej, Súľovskej a Golianovej ulici, Hviezdoslavovej triede a na Orechovom dvore. Radnica plánuje dať do poriadku aj výtlky v rôznych častiach mesta. Azda najviac by občanov a návštevníkov Nitry potešili opravy na Svätoplukovom námestí a Triede Andreja Hlinku,“ dodal Jančovič.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.11.2016
Proti čiernym skládkam pomôžu nové fotopasce
Do boja proti čiernym skládkam nasadí liptovskomikulášska a žilinská samospráva fotopasce.
viac
12.12.2016
Do likvidácie čiernych skládok investovala Považská Bystrica 60 000 eur
Na likvidáciu čiernych skládok vynaložilo mesto Považská Bystrica v tomto roku približne 60.000 eur. Mestu sa aj s podporou Envirofondu podarilo zlikvidovať jednu z najväčších čiernych skládok v miestnej časti Horný Moštenec.
viac
03.03.2017
Rozšírenie prevádzky obaľovne asfaltových zmesí občania odmietajú
Obyvatelia Liptovského Mikuláša sú proti rozšíreniu prevádzky obaľovne asfaltových zmesí. Hromadnú pripomienku v rámci posudzovania vplyvu stavby na životné prostredie podpísalo 1160 občanov, nesúhlasné stanovisko vydala aj tamojšia radnica.
viac
23.07.2020
Zamestnanci radnice menia každú stredu kanceláriu za park
Kanceláriu v dolnokubínskej radnici menia úradníci raz týždenne za vysunuté pracovisko v Parku Martina Kukučína. Každú stredu až do konca leta poskytnú pracovníci mestského úradu obyvateľom administratívnu pomoc so žiadosťami a rôznymi dokumentmi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %