Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
02.11.2022 12:35

Rekonštrukcia Terchovskej a Súľovskej ulice stála takmer 170 000 eur


Snímka zdroj: (presov.sk).


Mesto Prešov zrealizovalo rekonštrukciu cesty na Terchovskej a Súľovskej ulici. V rámci stavebných prác bola na oboch uliciach položená nová súvislá vrstva asfaltu. Celkové náklady predstavujú sumu takmer 170 000 eur.


"Po úspešnej rekonštrukcii ulice Za Kalváriou pristúpilo mesto Prešov aj k oprave existujúcej cestnej komunikácie na susedných uliciach Terchovská a Súľovská. V rámci stavebných prác sa podarilo odstrániť nevyhovujúci stav vozovky, pričom na oboch uliciach bola vymenená vrchná vrstva asfaltu v celkovej dĺžke približne 1100 metrov. Na Terchovskej ulici okrem toho pribudli aj nové obrubníky," uviedol hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Opravu cestnej komunikácie na uliciach Terchovská a Súľovská zrealizovala spoločnosť Správa a údržba komunikácií mesta Prešov.

"Celkové náklady na opravu Terchovskej ulice predstavujú 138 297,60 eura s DPH. Cena za opravu Súľovskej ulice je 31 138,15 eura s DPH," dodal Tomek.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.07.2020
Na Štefánikovej a Hviezdoslavovej ulici položia protihlukový asfalt
Na prešovských cestách v centre mesta bude prvý raz použitá protihluková asfaltová zmes. Špeciálna asfaltová vrstva bude položená na vozovke v závere rekonštrukcie ulíc Hviezdoslavova a Štefánikova.
viac
31.08.2020
Na vynovené ulice Štefánikova a Hviezdoslavova sa vráti doprava
Ulice Štefánikova a Hviezdoslavova v centre Prešova pri novom obchodnom centre (OC) budú opäť plne prejazdné. Novinkou bude jednosmerka na Ulici Janka Borodáča v smere od Pavlovičovho námestia na Štefánikovu ulicu. Informoval o tom hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.
viac
09.03.2021
Prešov pripravuje rekonštrukciu a odvodnenie ulice Kúty
Mesto Prešov pripravuje rekonštrukciu a odvodnenie cestnej komunikácie na ulici Kúty. V súčasnosti sa uskutočňuje proces usporiadania pozemkov.
viac
10.12.2021
Sládkovičova ulica v Prešove je kompletne zrekonštruovaná
Mesto Prešov úspešne ukončilo rekonštrukciu Sládkovičovej ulice. V rámci stavebných prác bol kompletne vymenený asfalt na ceste a na chodníkoch pribudla nová dlažba.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %