Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
09.05.2017 07:00

Rozhodnúť o víťazovi Ceny verejnosti môžete i vy


Cena Nadácie Orange.


Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií a udeliť tak Cenu verejnosti.


Nadácia Orange dlhodobo podporuje tých, ktorí chcú pre svet okolo nás spraviť niečo prospešné. Zviditeľňuje jednotlivcov a organizácie, ktoré realizujú užitočné nápady prispievajúce k zlepšeniu vzájomných vzťahov i k pozitívnemu dianiu v komunite, či nachádzajú riešenia na spoločné problémy a celkovo tak zvyšujú kvalitu života. Ich práca je spoločensky prospešná, v povedomí verejnosti ale málo viditeľná. Po druhýkrát rozhodne o víťazovi aj široká verejnosť.

Členovia hodnotiacich komisií rozhodli o nomináciách už 8. ročníka Ceny Nadácie Orange v kategóriách vzdelávanie, komunitný rozvoj a sociálna inklúzia. O ocenenie sa uchádzalo celkovo 75 neziskových organizácií. Na základe odporúčania hodnotiacich komisií si nominácie do druhého kola odnieslo pätnásť z nich. Konečný výber hodnotiacich komisií a víťazov jednotlivých kategórií, ale aj víťaza Ceny verejnosti a Ceny pre osobnosť za občiansku angažovanosť, odhalíme na slávnostnom gala večere 18. mája 2017.

Po druhýkrát rozhodne o víťazovi aj široká verejnosť. Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií. Minulý rok získalo najviac hlasov košické združenie STROM a odnieslo si tak Cenu verejnosti. Víťazná organizácia v online hlasovaní získa tento rok 2 000 eur. Verejnosť môže hlasovať o svojom favoritovi na www.nadaciaorange.sk do 16. mája 2017.

Viac informácií nájdete aj na www.nadaciaorange.sk

 

 

Autor: (Nadácia Orange)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.01.2017
OTS: Je to vo vašich rukách!
Výzva pre neziskové organizácie, aby sa opäť prihlásili do programu na podporu miestnych komunít „Vy rozhodujete, my pomáhame“.
viac
15.06.2017
Ľudia sa opäť spojili pre dobrú vec
Nadácia Orange už trinástykrát finančne pomôže aktivitám tých, ktorí chcú pre svet okolo nás spraviť niečo prospešné.
viac
16.06.2017
O rozdelení takmer 100 000 eur bude rozhodovať aj verejnosť
O rozdelení 99 000 eur, ktoré vo svojom rozpočte vyčlenil Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) v rámci participatívneho komunitného rozpočtu, rozhodne hlasovaním verejnosť. O prostriedky sa bude uchádzať 35 projektov z ôsmich okresov TSK.
viac
03.11.2020
Začalo sa hlasovanie o projektoch participatívneho rozpočtu Trnavského kraja
Od 2. až do 15. novembra sa v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) koná hlasovanie o podpore projektov z participatívneho rozpočtu (PR). V rámci jeho druhého ročníka obyvatelia môžu hlasovať online za najmenej tri spomedzi 105 projektov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %