Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
17.05.2017 01:00

Ružinovčania si v sobotu zašportujú a ocenia najlepších športovcov


Pozvánka.


Sobota (13. 5. 2017) sa ponesie v Ružinove v znamení športu. Cez deň je obyvateľov mestskej časti pripravený športový program, ktorý vyvrcholí športovým galavečerom v Dome kultúry Ružinov o 19:00 hod.


Ružinov športuje

Mestská časť Bratislava-Ružinov, Cultus Ružinov a Ružinovský športový klub pozývajú v sobotu 13. mája 2017 všetkých športuchtivých Ružinovčanov do Areálu netradičných športov na Pivonkovej ulici a do Športového areálu ZŠ Nevädzová. Od ranných hodín sa bude súťažiť vo futbale, inline hokeji, tenise a atletickom trojboji. Do rôznych aktivít sa budú môcť zapojiť aj rodiny s deťmi.

Registrácia bude prebiehať od 9:30 do 9:50 hod. Turnaje sa odštartujú o 10. hodine a budú pokračovať do 15. hodiny. Na víťazov turnajov čakajú trofeje a hodnotné vecné ceny, ktoré na slávnostnom galavečeri v DK Ružinov odovzdá starosta MČ Bratislava-Ružinov Dušan Pekár.

 

Ružinovský galavečer športu

„V Ružinove máme veľa talentovaných športovcov, ktorí robia dobré meno našej mestskej časti na Slovensku i v zahraničí. Za svoj talent, vôľu neustále na sebe pracovať, zlepšovať sa a aj za svoje úspechy si zaslúžia uznanie aj na úrovni samosprávy,“ objasnil starosta Ružinova Dušan Pekár. Počas slávnostného večera, ktorý začne 13. mája 2017 o 19. hodine v ružinovskom dome kultúry, budú ocenení najlepší športovci v kategóriách jednotlivec, tím/klub, tréner a osobnosť.

„Podujatím chceme vzdať úctu tvrdej práci, disciplíne, talentu a fair play,“ povedala riaditeľka Cultusu Ružinov Andrea Kozáková. „Súčasne chceme týmto podujatím opätovne potvrdiť, že MČ Ružinov je veľkým podporovateľom športu a športovania svojich obyvateľov,“ dodal Ľubomír Lenár, riaditeľ RŠK.

Okrem profesionálnych športovcov budú ocenení aj aktívni športovci – víťazi turnajov podujatia Ružinov športuje a to vo futbale, inline hokeji, tenise a atletickom trojboji. Podujatie sa koná pod záštitou starostu MČ Bratislava-Ružinov Dušana Pekára.

Večerom bude sprevádzať moderátor Richard Vrablec. Vstup na galavečer bude voľný. Viac informácií na webe MČ Ružinov, na stránke rskruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

 

Autor: (Stanislav ŠENC, MsÚ Bratislava - Ružinov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.05.2017
Siedmy ročník Birell BikeFestu 2017 klope na dvere
Posledný májový víkend bude už tradične v bikeparku Kálnica patriť najväčšiemu bicyklovému festivalu na Slovensku.
viac
31.05.2017
Sobota na Štrkovci v znamení rybích špecialít a oslavy MDD
V sobotu 3. 6. 2017 rozvonia okolie Štrkoveckého jazera opäť rybími špecialitami. Dôvodom sú tradičné Ružinovské rybárske slávnosti. Zároveň bude v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj Ružinovský deň detí.
viac
21.07.2017
Nenechajte si ujsť pestrý víkend v bratislavskom regióne
Návštevníci bratislavského regiónu sa tento víkend môžu tešiť na podujatia Bratislava in the sky, LARP Kráľovstvo Vína, Summer Night Hafla 2017 - Oriental Garden party, Iva Bittová & Mucha Quartet (Viva Musica), Muž so železnou maskou na Červenom Kameni, Svätojakubský jarmok, 3. GULÁŠ FEST.
viac
26.01.2018
Ružinov v sobotu rozvoňajú zabíjačkové špeciality
Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pripravili pre všetkých milovníkov mäsa tradičné Ružinovské zabíjačkové slávnosti. V sobotu 27. januára od 9.30 v Parku Andreja Hlinku opäť ožijú zvyky, ktoré budú pripomínať tradície výroby zabíjačkových pochúťok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %