Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
29.01.2019 12:10

Skalica vypíše na organizátora Skalických dní a Trdlofestu verejné obstarávanie


Ilustračná snímka trdlofest.sk


Mesto Skalica má na organizovanie najnavštevovanejších kultúrnych podujatí Trdlofest a Skalické dni zmluvu ešte na rok 2019. Na ďalšie roky plánuje vypísať verejné obstarávanie.


TASR o tom informovala primátorka Skalice Anna Mierna. Kompletné zabezpečenie oboch podujatí má na starosti spoločnosť Media Invest Company. "Zmluva je platná ešte na rok 2019, a tak môžeme manévrovať iba medzi tým programom, ktorý tam momentálne je. Moja zásadná pripomienka je, aby sme mali čo najviac domácich vecí, aby to bolo vyskladané tak, aby to bolo pre návštevníkov atraktívne," uviedla primátorka Skalice.       

Na ďalšie obdobie vypíše mesto na usporiadateľa týchto podujatí verejné obstarávanie. "Bude treba dobre nastaviť jeho podmienky. Nie je to jednoduché, máme ale rok na prípravu. Potrebujeme pripraviť také zmluvy, ktoré sú v súčasnosti štandardné," doplnila Mierna.       

Podujatia Trdlofest a Skalické dni navštívi približne 20.000 až 25.000 návštevníkov. "Budem sa pýtať Skaličanov cez všetky dostupné možnosti, budem sa pýtať poslancov, ako sa im páčia Skalické dni a Trdlofest. Zásadná vec je, aby boli poskytované kvalitné služby, ako je strava a pod. Práve k strave boli pri posledných Skalických dňoch pripomienky," spresnila primátorka.    

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.02.2020
Trdlofest pripraví mesto, o Skalických dňoch rozhodne verejné obstarávanie
Mesto Skalica sa pripravuje na nadchádzajúcu letnú turistickú sezónu. Tá bude spustená 16. mája počas podujatia Trdlofest a jej koniec je spojený so Skalickými dňami, ktoré budú 11. až 13. septembra. TASR informoval hovorca mesta Miroslav Minďáš.
viac
07.08.2020
Mesto Skalica zverejnilo výsledky súťaže na opravu ZŠ Strážnická
Mesto Skalica zverejnilo výsledky verejnej súťaže na podlimitnú zákazku s názvom Riešenie havarijnej situácie a zvýšenie energetickej účinnosti objektu telocvične ZŠ Strážnická v Skalici, o ktorú prejavilo záujem 11 subjektov.
viac
16.12.2020
Skalica vypísala VO na zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne
Mesto Skalica vypísalo verejné obstarávanie (VO), ktorého predmetom je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzok kompostárne pre mesto. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
14.09.2022
V Skalici vyvrcholí letná turistická sezóna 30. ročníkom Skalických dní
Vyvrcholením letnej turistickej sezóny v Skalici sa už tradične stalo podujatie Skalické dni, ktoré sa uskutočnia od 16. do 18. septembra. Tento rok sa uskutoční jubilejný 30. ročník. Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie Martin Lidaj.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %