Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
25.11.2020 07:50

Staré Mesto realizuje prieskum spokojnosti obyvateľov


Ilustračná snímka: (tasr).


Miestny úrad v bratislavskom Starom Meste realizuje tento týždeň prieskum spokojnosti obyvateľov.


Mestská časť ním chce zistiť, ako občania úrad vnímajú a ako sú spokojní so službami, ktoré im poskytuje. Samospráva o tom informuje na svojej webovej stránke.

„Prieskum ponúka jedinečnú možnosť prezentovať podnety, nápady a idey na zlepšenie služieb úradu. Budeme radi, ak sa zúčastníte a poviete nám, s čím ste spokojní alebo čo by sme, naopak, mohli robiť inak, lepšie,” vyzýva obyvateľov mestská časť.      

Prieskum realizuje miestny úrad formou dotazníka pri vstupe do Centra služieb občanom na Vajanského nábreží. Jeho vyplnenie by nemalo trvať viac ako sedem minút. Obyvatelia sa môžu do prieskumu zapojiť do piatka (27. 11.).

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2020
Magistrát opäť chce, aby mu občania vystavili vysvedčenie
Zvolenský magistrát sa opäť po roku pýta prostredníctvom mestských novín na spokojnosť obyvateľov mesta s prácou samosprávy a na kvalitu služieb.
viac
31.08.2020
Úrad Starého Mesta sprísni protiepidemické opatrenia
Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto od stredy 2. septembra sprísňuje protiepidemické opatrenia. Dôvodom je pozitívny skríningový test na COVID-19 jedného zo zamestnancov úradu.
viac
16.11.2020
Nové Mesto finišuje s prípravami na spustenie rezidentskej zóny
Bratislavské Nové Mesto finišuje s prípravami na spustenie pilotnej zóny rezidentského parkovania v lokalite Tehelné pole.
viac
03.11.2021
V Starom Meste sa bude diskutovať o otváracích hodinách prevádzok
V bratislavskom Starom Meste sa bude vo štvrtok (4.11.) opäť diskutovať o otváracích hodinách prevádzok v centre mestskej časti. Podujatie sa uskutoční v režime OTP, obyvatelia sa naň pre obmedzený počet musia prihlásiť. Samospráva o tom informuje na svojej webovej stránke.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %