Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
26.05.2017 12:04

Staromestské slávnosti pokračujú aj dnes bohatým programom


Pozvánka.


Staromestské slávnosti pokračujú aj počas dnešného dňa. Pre návštevníkov je pripravený bohatý kultúrny program aj viaceré sprievodné podujatia. Najobľúbenejšia kultúrna akcia roka predstaví obyvateľom Žiliny rôzne hudobné štýly, ľudové remeslá i umelecké vystúpenia.


Aj počas dnešného dňa bude program prebiehať súbežne na dvoch miestach. Na Mariánskom námestí sa predstaví folklórny súbor Rozsutec a hudobné skupiny Spod Budína, Balkansambel, Chiki Liki Tu-a, Laura a jej tygři.

Ďalšia časť programu bude prebiehať na Námestí Andreja Hlinku, kde sa Žilinčanom predstavia hudobné skupiny Happy Band, The Paranoid, Heľenine oči, Polemic, Desmod či spevák Martin Harich.

Súčasťou Staromestských slávností budú aj rôzne sprievodné podujatia, napr. Rozprávkový deň detí. Návštevníci sa môžu pristaviť aj pri stánkoch s občerstvením, dobrotami a rôznymi suvenírmi pre malých aj veľkých.

Viac informácií a podrobný program nájdete na: www.staromestske-slavnosti.sk.

 

Autor: (Pavol ČORBA, hovorca mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
31.07.2017
Stropkov sa chystá na 23. obnovený jarmok
Stropkovčanov a návštevníkov mesta čaká pestrý týždeň, ktorý cez víkend vyvrcholí 23. ročníkom obnoveného jarmoku. Mesto ožije v rámci sprievodných podujatí kultúrou, umením, športom a pripomína si aj históriu regiónu.
viac
05.10.2017
Bratislavský Októberfest sa začne už tento piatok
Tretí ročník podujatia Bratislavský Októberfest sa uskutoční v piatok a sobotu 6. - 7. októbra 2017 v Bratislave na Fajnorovom nábreží pri Starom moste a na Gondovej ulici na parkovisko pred FFUK.
viac
03.12.2022
Handlovská kapustnica 2022! Poďte s nami rozdávať radosť chutne a ekologicky
Tradičné benefičné podujatie Handlovská kapustnica je späť v prezenčnej forme! Počas pandémie sa konali kapustnice po dva roky v komornej atmosfére podľa platných opatrení.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %