Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
07.02.2019 10:07

Stáž v Kancelárii BSK v Bruseli aj tento rok


Snímka zdroj: (bsk).


Bratislavský samosprávny kraj ponúka opäť možnosť absolvovať stáž v Kancelárii Bratislavského samosprávneho kraja v Bruseli a získať jedinečnú pracovnú skúsenosť v slovenskej inštitúcii pôsobiacej v zahraničí.


Od roku 2012 do konca roku 2018 absolvovalo stáž v Kancelárii BSK v Bruseli 34 študentov. Prihlásiť sa môžete do 22 februára 2019.

Stáž v Bruseli v Kancelárii Bratislavského samosprávneho kraja je určená iba pre študentov vysokých škôl. Minimálna dĺžka stáže je 3 mesiace, avšak uprednostnení budú stážisti na obdobie 6 mesiacov. Stáž je bezplatná zo strany BSK, s možnosťou získať financovanie cez grantový program Erasmus stáže. Termín nástupu na stáž je od apríla 2019.

„Je to skvelá príležitosť. Počas stáže sa veľa naučia o fungovaní verejnej správy aj o aktivitách Bratislavského kraja v Bruseli, získajú skúsenosť s organizáciou odborných a kultúrno-spoločenských podujatí, oboznámia sa s fungovaním európskych inštitúcií ako napríklad Európsky výbor regiónov a môžu sa zúčastniť konferencií a seminárov relevantných pre BSK,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

V prípade záujmu o stáž pošlite svoj životopis a motivačný list v slovenskom a anglickom jazyku na e-mailovú adresu: dominika.forgacova@region-bsk.sk. Termín prihlásenia je do 22 februára 2019. V motivačnom liste uveďte preferovanú dĺžku stáže.

Viac informácií nájdete na: http://www.bratislavaregion.eu/sk/stranka/18/zahranicna-staz

Autor: (bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.11.2016
Žiaci župných škôl navaria v Bruseli
Týždeň slovenskej kuchyne, ktorý sa začína dnešným dňom v Bruseli, ako súčasť oficiálnych aktivít pod záštitou Predsedníctva SR v Rade EÚ, predstaví zamestnancom európskych inštitúcií slovenské jedlá v podaní žiakov bratislavských župných škôl.
viac
04.03.2020
Stážisti opäť na župe
Bratislavský samosprávny kraj dáva v marci už po tretí raz možnosť študentom vysokých škôl stážovať priamo na úrade samosprávneho kraja. Študenti sa môžu na platenú polročnú stáž hlásiť do 10. marca 2020.
viac
25.06.2020
BSK hľadá nových riaditeľov domovov sociálnych služieb v Bratislave a Pezinku
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) hľadá záujemcov na obsadenie pracovnej pozície riaditeľa v Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých na Javorinskej v Bratislave a v Domove sociálnych služieb a zariadenia pre seniorov na Hrnčiarskej v Pezinku.
viac
14.10.2021
Záujmy regiónov, miest a obcí treba počúvať a pozvať ich k rokovaciemu stolu
Bratislavský župan Juraj Droba predstavil na 146. plenárnom zasadnutí Európskeho výboru regiónov v Bruseli stanovisko o „Účinnom zapojení miest a regionálnych samospráv do prípravy partnerských dohôd a operačných programov na roky 2021-2027“.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %