Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
04.03.2020 09:00

Stážisti opäť na župe


Snímka zdroj: (BSK).


Bratislavský samosprávny kraj dáva v marci už po tretí raz možnosť študentom vysokých škôl stážovať priamo na úrade samosprávneho kraja. Študenti sa môžu na platenú polročnú stáž hlásiť do 10. marca 2020.


„Vyskúšať si prácu vo verejnej sfére, spoznať bližšie život na Úrade Bratislavského samosprávneho kraja, zistiť čo všetko Bratislavský samosprávny kraj robí a o čo sa stará, je cieľom projektu odbornej praxe pre stážistov. Na pol roka prijmeme 15 vysokoškolských študentov, ktorých táto prax obohatí o neoceniteľné skúsenosti,“ ozrejmil bratislavský župan Juraj Droba.

Stážový program trvá pol roka v termíne od 1. apríla do 30. septembra 2020. Určený je pre študentov 2. až 4. ročníka vysokej školy. Počas stáže budú uchádzači pôsobiť na odboroch INTERACT, kde je anglický jazyk samozrejmosťou; ďalej školstva, mládeže a športu; zdravotníctva, sociálnych vecí; cestovného ruchu a kultúry; financií a stratégie, územného rozvoja a riadenia projektov. Odborné stáže sa budú realizovať na základe Dohody o brigádnickej práci študenta s hodinovou sadzbou 4 eurá.

Životopisy spolu so žiadosťami, v ktorej treba uviesť o aký odbor má žiadateľ záujem, môžu záujemcovia zasielať  na e-mailovú adresu odbornastaz@region.bsk.sk do 10. marca 2020.

Autor: (Lucia FORMAN, hovorkyňa BSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.02.2017
Hlavné mesto sa bude ako zamestnávateľ prezentovať na veľtrhu práce
Hlavné mesto SR Bratislava bude tento rok prvýkrát vystavovateľom na najväčšom veľtrhu práce Profesia days 2017. Hľadať bude najmä šikovných študentov, ktorým ponúkne stáž na piatich odborných oddeleniach Magistrátu hlavného mesta, ale odprezentuje aj aktuálne voľné pracovné pozície.
viac
21.03.2017
Ako začať kariéru podľa seba? Skúste to v pivovare
Spojiť príjemné s užitočným. To ponúkajú Pivovary Topvar študentom 4. a 5. ročníkov vysokých škôl. Otvárajú ďalší ročník platených letných stáží.
viac
28.09.2019
BSK: Stážisti prihláste sa na prax
Vyskúšať si prácu vo verejnej sfére, spoznať bližšie život na Úrade Bratislavského samosprávneho kraja, zistiť čo všetko Bratislavský samosprávny kraj robí a o čo sa stará je cieľom projektu odbornej praxe pre stážistov.
viac
19.09.2020
Bratislavská župa opäť privítala stážistov
Školstvo, financie, zdravotníctvo, sociálne veci, či cestovný ruch, to sú oblasti, ktoré na Úrade Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) bližšie spoznajú noví stážisti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %