Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
08.04.2021 11:35

Súťaž – Európa aj vo vašom meste


Banner.


Úrad vlády SR spustil fotografickú súťaž pri príležitosti Dňa Európy. Súťaž bude trvať od 6. 4. 2021 do 5. 5. 2021. Súťaže sa môže zúčastniť každý zo SR, bez obmedzení.


Aby sme sa čo najskôr vrátili k normálnemu životu je veľmi dôležité dodržiavať protiepidemiologické opatrenia. Niektoré „cesty von“ sú však nevyhnuté – cesta do práce, k lekárovi, do obchodu, prírody a pod. Práve počas nich si viac všímajte svoje okolie a určite objavíte zaujímavé príklady dobrej praxe eurofondov – či už to je cyklotrasa, panelák alebo nejaká pamiatka – odfoťte to a pošlite nám.

Cieľom súťaže je fotografiou zviditeľniť finančnú pomoc zo štrukturálnych fondov EÚ v regiónoch, resp. v ich blízkom okolí, meste, či obci. Cieľom súťaže je aj podpora tvorivosti, vytvorenie možnosti prezentovať svoje mesto či región, z ktorého pochádzajú, kde bývajú a pod.

Jeden z vás bude odmenený Xiaomi MiBand 2 Black a na Deň Európy uverejníme víťaznú fotografiu na našich sociálnych sieťach.

Uzávierka súťaže: 5. mája 2021

Fotografie je potrebné zaslať na adresu eurokompas@vlada.gov.sk s predmetom Súťaž – Európa aj vo vašom meste.

Štatút súťaže na stiahnutie nájdete tu: Štatút súťaže - Európa aj vo vašom meste

Autor: (partnerskadohoda.sk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.01.2021
Na občanoch záleží!
Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti (ÚSV ROS) otvára pravidelné vzdelávanie, ktoré rozšíri vaše poznatky o participácii v samospráve.
viac
15.02.2021
Na Slovensku sa od pondelka začína sčítanie obyvateľov
Na Slovensku sa od pondelka začína sčítanie obyvateľov. Prvýkrát vo svojej histórii je založené na kombinácii už existujúcich údajov s údajmi od obyvateľov a je plne elektronické. Obyvateľ sa sčíta sám.
viac
02.06.2021
Zapojte svoje mesto do tretieho ročníka súťaže Enviromesto 2021
Ministerstvo životného prostredia v spolupráci so Slovenskou agentúrou životného prostredia opäť prinášajú šancu slovenským sídlam zapojiť sa do národnej súťaže Enviromesto 2021.
viac
14.07.2021
Súťaž Leto s Európou
Ukážte ako trávite dovolenku na Slovensku a pošlite fotografie miest a projektov, ktoré boli financované s podporou eurofondov – hrady, zámky, cyklotrasy, čokoľvek čo počas leta objavíte. Vyhlasovateľom súťaže je Úrad vlády SR. Uzávierka súťaže je 31. augusta 2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %