Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
29.12.2018 01:55

TOP GASTRO pozná svojho víťaza


Vyhodnotené - ilustračná snímka


Prvého novembra 2018 vyhlásila krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región súťaž o najlepšie stravovacie zariadenie v trenčianskom regióne.


Nominácie do súťaže „TOP GASTRO TRENČIANSKEHO KRAJA“ posielala široká verejnosť do 15. novembra 2018, ktorá následne mala možnosť zahlasovať za najobľúbenejšie zariadenie ponúkajúce kvalitné služby.

„Veľmi nás teší, že súťaž TOP GASTRO mala tento rok ešte väčšie pozitívne ohlasy než prvý ročník. Zvýšil sa počet nominovaných subjektov a široká verejnosť aj tento rok hlasovala vo vysokom počte. Pre nás to znamená, že začínajú vo veľkej miere evidovať nielen súťaž, ale aj samotnú kvalitu poskytovaných služieb, ktorú tieto prevádzky ponúkajú. Nielen pre hlasujúcich, ale aj pre samotné zariadenia je to obrovská výzva a zároveň motivácia stále na sebe pracovať a zlepšovať sa,” vyjadrila svoj názor výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská.

Výsledky hlasovania a odovzdávanie ocenení

On-line hlasovanie prebiehalo v termíne od 20. novembra 2018 do 20. decembra 2018 na webovej stránke vyhlasovateľa súťaže: https://www.trencinregion.sk/28276/2-rocnik-sutaze-top-gastro. Do súťaže sa zapojilo celkovo 3511 hlasujúcich, ktorí mali možnosť prideliť hlas jednému zo 45 nominovaných zariadení. Víťazom s najvyšším počtom hlasov sa stala reštaurácia Fatima v Trenčíne s počtom hlasov 976, druhá priečka patrila minuloročnému víťazovi TOP GASTRO Remy´s Bistro & Pub z Trenčína s 588 hlasmi a na treťom mieste sa umiestnil Rich Burgers z Nového Mesta nad Váhom s 290 hlasmi.

Nominácie do súťaže o najlepšie gastro zariadenie v kraji posielala verejnosť prostredníctvom e-mailu, facebook fan page či klasickou poštou. Všetci, ktorí sa zapojili do nominácii a on-line hlasovania, boli zaradení do zlosovania o prestížnu cenu – MiniRelax pobyt pre 2 osoby na 2 noci v kúpeľoch Trenčianske Teplice. Výherkyňou pobytu sa stala pani Tatiana Jurenčeková. Víťaz súťaže TOP GASTRO ZARIADENIE TRENČIANSKEHO KRAJA si ocenenie prevezme na medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour vo štvrtok 24. Januára 2019 v Bratislave. Spolu s ocenením najlepšie stravovacie zariadenie budú slávnostne vyhlásené a odovzdané aj ocenenia TOP ubytovacie zariadenie, TOP inovácia v cestovnom ruchu, osobnosť cestovného ruchu, TOP turistický produkt a zariadenie prístupné pre ťažko zdravotne postihnutých Trenčianskeho kraja, o ktorých rozhodne odborná komisia.

Pre viac informácií kontaktujte: Mgr. Michaela Tišková, odborný referent, krajská organizácia cestovného ruchu Trenčín region,

Autor: (ts-kocr trencin)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.11.2016
Anketa o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy 2016 
Hlavné mesto SR Bratislava, Bratislavský samosprávny kraj a Bratislavské združenie telesnej kultúry vyhlasujú XXIV. ročník Ankety o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja za rok 2016.
viac
14.11.2017
KOCR Trenčín región sa rozhodla oceniť najlepších v cestovnom ruchu
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región sa rozhodla oceniť najlepších v cestovnom ruchu. Ocenenie „TOP V CESTOVNOM RUCHU TRENČIANSKEHO KRAJA“ získa najlepšie ubytovacie zariadenie, gastro zariadenie, inovácia a výnimočná osobnosť cestovného ruchu.
viac
19.02.2022
Titul Enviromesto 2021 získal Trenčín
Laureátom ocenenia Enviromesto 2021 sa stal Trenčín. "Cenu získal za systematické, inovatívne a kreatívne environmentálne riešenia, ktoré aplikuje na všetkých úrovniach," objasnili na piatkovom vyhlásení výsledkov zástupcovia SAŽP - organizátora tretieho ročníka národnej súťaže.
viac
17.10.2023
Putovanie „Po stopách škriatka Trenčanka“ pozná víťazov
S prvým dňom letných prázdnin odštartovalo v Trenčianskom kraji ďalšie letné dobrodružstvo. Škriatok z úspešnej minuloročnej Hojdačkovej pátračky opäť cestoval regiónom a sprevádzal dobrodruhov všetkých vekových kategórii známymi aj menej známymi miestami.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %