Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
13.12.2019 10:55

Trnavská župa pomôže obetiam a dotknutým osobám výbuchu plynu v Prešove


Ilustračná snímka, zdroj: Trnava-live.sk


Trnavský samosprávny kraj vyčlenil zo svojho rozpočtu 33 tis. €, ktoré poskytne obetiam a dotknutým osobám výbuchu plynu na Mukačevskej ul. v Prešove.


„Vyčlenenie finančnej sumy 33-tis. € je našim prejavom solidarity a chceme aspoň touto formou pomôcť tým, ktorých sa dotkla tragická udalosť v Prešove. Nedokážeme vrátiť to najcennejšie – ľudský život, ale chceme byť, aj my s poslancami zastupiteľstva, v mene obyvateľov Trnavského kraja, aspoň takto nápomocní pri riešení následkov tejto tragédie,“ povedal trnavský župan Jozef Viskupič.

Poskytnutie finančných prostriedkov schválili na dnešnom rokovaní aj poslanci zastupiteľstva TTSK, ktorí vyjadrili podporu tejto pomoci.

Autor: (ts-ttsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.09.2020
Trnavská župa získala eurofondy na rekonštrukciu vzácneho mlyna v Tomášikove
O príspevku vo výške takmer 547 tis. eur rozhodol Monitorovací výbor Programu spolupráce Interreg V-A Slovenská republika – Maďarsko 13. júla 2020.
viac
31.10.2020
Poďakovanie, podpora a prosba pred víkendom
Trnavský samosprávny kraj poskytuje súčinnosť pri celoplošnom testovaní obyvateľstva na ochorenie COVID-19, ktoré je organizované predovšetkým Ministerstvom obrany SR, Ministerstvom zdravotníctva SR, okresnými úradmi a obcami a mestami.
viac
16.01.2021
Župa distribuuje ochranné prostriedky do zariadení sociálnych služieb
Trnavský samosprávny kraj v týchto dňoch distribuuje ochranné prostriedky do župných, obecných, mestských a neverejných zariadení sociálnych služieb. Státisíce kusov materiálu sú postupne prerozdeľované medzi 108 poskytovateľov sociálnych služieb v celom kraji.
viac
02.12.2022
Detská pohotovosť v Trnave zostáva, jej prevádzku preberá kraj
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa stal prevádzkovateľom ambulantnej pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trnave. Detská pohotovosť bude aj po 1. decembri fungovať na Starohájskej 1, je určená pacientom zo spádových oblastí Trnava a Hlohovec.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %