Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
08.06.2021 02:35

TSK podporí v rámci participatívneho komunitného rozpočtu 53 projektov


Infografika: (TSK).


O hlasy verejnosti bojovalo počas dvoch týždňov 80 projektov, podmienkou na úspešnú realizáciu bol zisk minimálne 150 hlasov. Do hlasovania prišlo rekordných viac ako 19 tisíc hlasov.


Z 80 projektov sa po verejnom hlasovaní realizácie dočká celkom 53 projektov zo všetkých 9 okresov Trenčianskeho kraja. „Najväčší počet hlasov, až 1 470, sa v rámci hlasovania podarilo nazbierať projektu NIE STE SAMI, ktorý predložilo Občianske združenie Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška s tým, že najviac hlasovali ľudia za projekty voľno-časových aktivít, najväčší počet hlasov zaznamenal okres Partizánske.

Ďakujeme za všetky hlasy verejnosti, ktorými podporili predložené projekty. Navrhovateľom víťazných komunitných zámerov prajeme veľa šťastia pri ich realizácii.

Všetky informácie o počte získaných hlasov a víťazných projektoch nájdete na našej stránke výsledkov hlasovania PaKR TSK 2021.

 

Autor: (Barbora JÁNOŠKOVÁ, TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.07.2017
Verejnosť najviac hlasovala za projekt regionálneho „rínku“
Od 1. do 15. júla 2017 hlasovaním rozhodovalo takmer 2 200 ľudí o tom, ktoré projekty Trenčiansky samosprávny kraj podporí v rámci Participatívneho - komunitného rozpočtu. Viac ako pätina z hlasujúcich odovzdala svoj hlas mestskému trhu lokálnych predajcov a regionálnych farmárov Trenčín na korze.
viac
14.05.2019
Do verejného hlasovania za okres Ilava postúpilo osem jedinečných projektov
Do polovice mája budú v jednotlivých okresoch prebiehať verejné zvažovania projektov, v ktorých jednotlivé subjekty žiadajú o finančnú podporu v rámci Participatívneho-komunitného rozpočtu (PaKR) TSK. Počas druhého májového piatku bolo do hlasovania posunutých 8 originálnych zámerov z okresu Ilava.
viac
03.11.2020
Začalo sa hlasovanie o projektoch participatívneho rozpočtu Trnavského kraja
Od 2. až do 15. novembra sa v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) koná hlasovanie o podpore projektov z participatívneho rozpočtu (PR). V rámci jeho druhého ročníka obyvatelia môžu hlasovať online za najmenej tri spomedzi 105 projektov.
viac
05.03.2021
Novozámčania môžu hlasovať o verejnoprospešných projektoch
V Nových Zámkoch sa o financie z participatívneho rozpočtu uchádza 11 verejnoprospešných projektov. O tom, ktorý z nich bude podporený, rozhodne verejnosť v elektronickom hlasovaní.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %