Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
01.06.2022 11:40

TTSK zmodernizuje športoviská pri Obchodnej akadémii v Senici


Ilustračná snímka: (tasr).


Modernizácia športového areálu pri Obchodnej akadémii v Senici sa bude týkať basketbalového ihriska, atletickej dráhy alebo priestoru na skok do diaľky. Uviedol to predseda Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) Jozef Viskupič.


Samosprávny kraj realizuje rekonštrukciu v rámci balíka výstavby a modernizácie 13 športovísk v celkovej hodnote viac ako sedem miliónov eur. "Súčasťou plánu je vybudovať kvalitné športoviská pre študentov stredných škôl i pre širokú verejnosť. Pri akadémii vybudujeme aj vonkajší workoutový priestor s posilňovacími strojmi a hrazdami. Celková cena stavebných prác je 444 000 eur. Práce sa rozbehnú na budúci týždeň, pričom do siedmich mesiacov by mali byť hotové," uviedol predseda TTSK.

V rámci pracovného výjazdu predstavitelia TTSK navštívili aj budovu DAV v Senici. Priestor bude po rekonštrukcií slúžiť na organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí. "Zároveň bude fungovať ako komunitné centrum pre mládež. Samosprávny kraj na jej modernizáciu prispel z Fondu na rozvoj Trnavského kraja sumou 15 000 eur," uviedol odbor komunikácie TTSK.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.10.2016
Mesto Zvolen pripravuje polmiliónovú obnovu športového areálu pri ZŠ Hrnčiarska
Vo Zvolene sa modernizovalo počas letných prázdnin viacero škôl. Vymenili sa palubovky v niektorých telocvičniach, školy sa zateplili, dostali nové okná, opravili sa strechy.
viac
07.04.2022
BSK ukončil rekonštrukciu areálu SOŠ v Zálesí
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) ukončil rekonštrukciu areálu Strednej odbornej školy pôdohospodárskej a veterinárnej v Zálesí. Obnovou prešli stajne, jazdecká hala i chovné stanice pre psov.
viac
17.09.2022
Stavajú moderný multifunkčný športový areál
Výstavba moderného multifunkčného športového areálu v blízkosti Mestskej športovej haly a futbalového ihriska v Liptovskom Hrádku prebieha podľa plánu.
viac
13.01.2023
TTSK začal s obnovou športového areálu na hlohovskom gymnáziu
Gymnázium Ivana Kupca v Hlohovci bude mať po pol roku stavebných prác zmodernizované svoje vonkajšie športovisko.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %