Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
08.09.2020 07:30

Týždeň dobrovoľníctva sa blíži


Ilustračná snímka.


12. ročník celoslovenskej kampane sa uskutoční od 16. septembra a potrvá do 22. septembra 2020. Súčasťou tohtoročného Týždňa dobrovoľníctva bude aj podujatie Naše mesto.


Slovensko sa po dvanásty raz zmení na krajinu dobrých skutkov. Platforma dobrovoľníckych centier a organizácií v spolupráci s krajskými dobrovoľníckymi centrami po celom Slovensku otvára pre verejnosť prihlasovanie do nového ročníka celonárodnej kampane Týždeň dobrovoľníctva. Kampaň prináša komukoľvek možnosť vyskúšať si dobrovoľnícku činnosť, spoznať výnimočných ľudí a pomôcť vo svojom okolí tam, kde je to práve potrebné.

Program pre dobrovoľníkov a dobrovoľníčky je dostupný na webe www.tyzdendobrovolnictva.sk. Záujemcovia si môžu vybrať z ponuky aktivít tú, ktorá ich zaujme priamo v ich okolí, a na webe sa na ňu priamo prihlásiť.

Súčasťou tohtoročného Týždňa dobrovoľníctva bude aj podujatie Naše mesto. Týždeň dobrovoľníctva 2020 pripravuje Platforma dobrovoľníckych centier a organizácií v spolupráci s krajskými dobrovoľníckymi centrami, kampaň je realizovaná s podporou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a organizácie IUVENTA - Slovenský inštitút mládeže.

Bližšie informácie sa dočítate TU.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.09.2020
Dobrovoľnícke podujatie Naše mesto prináša viac ako 140 aktivít
Čistenie povodia Malého Dunaja, čistenie lesíka, zbieranie odhodených odpadkov či likvidácia nelegálnych skládok.
viac
22.09.2020
Európsky týždeň regiónov a miest už čoskoro online!
Tradičné európske podujatie obcí, miest a regiónov Európsky týždeň miest a regiónov sa tento rok uskutoční v netradičnom formáte – online.
viac
20.10.2020
O cenu Európskeho týždňa mobility 2020 bojovali aj samosprávy
Do Európskeho týždňa mobility 2020 sa svojimi aktivitami a trvalými opatreniami zapojilo 55 samospráv. Najaktívnejšou samosprávou sa stala mestská časť Bratislavy – Ružinov, s originálnym podujatím uspelo aj mesto Senec a aj Levoča získala ocenenie v kategórii samospráv Efektívne trvalé opatrenie.
viac
16.02.2022
Naše Mesto 2022 otvára prihlasovanie pre firmy aj neziskovky
Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku – Naše Mesto spustilo prihlasovanie pre firmy a neziskovky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %