Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
22.09.2020 08:15

Týždeň otvoreného vládnutia 2020 sa uskutoční online


Pozvánka.


Avizované podujatie Týždeň otvoreného vládnutia 2020, ktoré organizuje Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti sa vzhľadom na platné opatrenia RÚVZ Bratislava a bezpečnosť a zdravie všetkých zúčastnených uskutoční v zhustenej online podobe.


Vo štvrtok 24. septembra 2020 na Vás čaká a créme de la créme pôvodného programu.  V tento deň sa budú streamovať tie najsilnejšie diskusie, ktoré ste mali zažiť naživo v Starej tržnici. S využitím moderných technológií budete môcť byť aktívne účastní diskusií, skoro ako keby ste v tržnici aj boli. Ak Vás zaujíma, ako vyzerá partnerstvo občianskej spoločnosti a verejnej správy, či ste sa chceli dozvedieť viac o boji proti korupcii v právnom štáte, či horúcu tému prístupu k volebnému právu, potešíte sa. V rukáve sú pripravené aj ďalšie esá, ktoré organizátor podujatia zverejní neskôr.

O tom, čo na Vás vo štvrtok 24. septembra presne čaká, sa v najbližších dňoch dozviete na tejto webstránke, ako aj na facebookovej udalosti Úradu podpredsedu vlády pre rozvoj občianskej spoločnosti. Pri každej diskusii bude zároveň odkaz na link, na ktorom budete môcť diskusiu sledovať.

Čo sa týka ostatného plánovaného programu, na ktorý ste sa už možno prihlásili, tak  Úrad podpredsedu vlády pre rozvoj občianskej spoločnosti usilovne pracujeme na tom, aby Vám ho v priebehu jesene a zimy sprostredkoval tak, aby ste si ho poriadne užili.

V prípade potreby, kontaktujte Luciu Lacika (lucia.lacika@minv.sk).

Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Súvisiace oznamy ZMOS: Pozvánka na Týždeň otvoreného vládnutia 2020

Autor: (MV SR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.10.2020
Všetky kontaktné pracoviská MV SR sú až do odvolania zatvorené
Klientske centrá, oddelenia odkladov, dopravné inšpektoráty a ďalšie pracoviská MV SR sú z dôvodu zákazu vychádzania zatvorené a ich stránkové hodiny sú zrušené. Ich zamestnanci však naďalej pracujú a všetky žiadosti verejnosti vybavujú v zákonom stanovených lehotách.
viac
16.11.2020
Webinár k výzve na majetkovo-právne vysporiadanie pozemkov v obciach s MRK
Informačný webinár pre žiadateľov k výzve zameranej na podporu vysporiadania majetkovo-právnych vzťahov k pozemkom v obciach s MRK sa uskutoční online 23. novembra 2020 od 9,00 do 11,00 prostredníctvom platformy Cisco Webex.
viac
24.11.2020
Týždeň otvoreného vládnutia 2020 prináša online prezentácie a workshopy
Úrad splnomocnenca vlády pre rozvoj občianskej spoločnosti pozýva samosprávy – mestá, obce, samosprávne kraje - na zaujímavé a užitočné online prezentácie a workshopy, ktoré sa uskutočnia v rámci Týždňa otvoreného vládnutia 2020.
viac
19.05.2021
Pozvánka na konferenciu PARTICIPÁCIA, MOJA LÁSKA 2021
Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti v spolupráci s českou organizáciou Participation Factory si vás dňa 25. mája 2021 dovoľujú pozvať na konferenciu PARTICIPÁCIA, MOJA LÁSKA 2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %