Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
17.04.2021 12:00

UKF zorganizuje každoročný beh mestom, uskutoční sa netradičnou formou


Ilustračná snímka, zdroj: Nitriansky hlásnik


Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre zorganizuje aj tento rok tradičný Jarný beh Nitrou. Pre pandémiu sa nemôže konať hromadne, organizátori preto ponúkli študentom novú, netradičnú formu.


Úlohou účastníkov bude počas jedného týždňa zabehnúť organizátorom určenú vzdialenosť na ľubovoľnej trati, akú si zvolia. Jedinou podmienkou je, že rozsah klesania na zvolenom úseku nesmie prevyšovať rozsah stúpania. Do behu sa študenti univerzity môžu zapojiť v termíne od 26. apríla do 2. mája na trasách 1,5 až tri kilometre alebo v termínoch od 3. do 9. mája na trasách šesť až desať kilometrov.       

Po registrácii si pretekár zvolí vlastnú trasu behu na vzdialenosť, ktorá je určená pre danú kategóriu a termín. „Čas i vzdialenosť si bude pretekár merať sám prostredníctvom bežeckých hodiniek alebo aplikácie v mobilnom telefóne. Záznam z aplikácie následne nahrá do nášho elektronického systému,“ informovala UKF.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.10.2020
Kariérne dni ponúknu študentom viaceré workshopy
Prehľad o slovenskom trhu práce a viaceré workshopy ponúknu študentské Kariérne dni. Na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre sa budú konať 20. a 21. októbra.
viac
06.11.2021
Tradičný Večerný beh mestom Nitra bude virtuálny
Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre zorganizuje aj tento rok tradičný Večerný beh mestom. Pre nepriaznivú pandemickú situáciu sa účastníci nestretnú na jednom masovom podujatí. Zapojiť sa však môžu virtuálne.
viac
15.03.2023
Botanická záhrada ponúkne Beh o život, grilovačku a ochutnávku piva
Botanická záhrada Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) v Nitre pripravila pre svojich návštevníkov Beh o život. Konať sa bude 21. marca od 18.00 do 22.00 h. Podľa organizátorov ide o podujatie, ktoré preverí telesné i mentálne schopnosti bežca.
viac
15.11.2023
MV SR si pripomenie 17. november spoločne so študentmi UKF v Nitre
Ministerstvo vnútra SR spolupracuje so študentmi Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre na komunikačnej kampani k Dňu boja za slobodu a demokraciu. V piatok 17. novembra si pripomenieme 34 rokov od Nežnej revolúcie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %