Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
09.04.2024 11:10

Uskutoční sa workshop Ako obstarať cyklotrasu


Ilustračná snímka: Bratislava.sk


Úrad pre verejné obstarávanie pozýva verejných obstarávateľov a obstarávateľov na workshop s názvom „Ako obstarať cyklotrasu“.


Uskutoční sa 11. apríla 2024 od 9:00 do 13:00 hod kombinovanou formou - prezenčne v sídle úradu v Bratislave a online prostredníctvom MS Teams.

Počas workshopu budú účastníkom predstavné vzorové súťažné podklady. Tieto materiály slúžia ako inšpirácia a praktický návod pre verejných obstarávateľov a obstarávateľov.

Súčasťou workshopu bude aj interaktívna panelová diskusia za účasti renomovaných odborníkov a expertov z praxe. Diskusia poskytne priestor na zdieľanie skúseností, zodpovedanie otázok a hlbšie preskúmanie tém súvisiacich s obstarávaním cyklotrás a iných stavebných prác.

Workshop je organizovaný v rámci aktivít projektu „Zodpovedné verejné obstarávanie“  financovaný z Grantov EHP a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Účasť na workshope je bezplatná. Prezenčná forma je kapacitne obmedzená na maximálne 35 účastníkov.

Link na registráciu, ako aj viac informácií, nájdete TU.

 

 

Autor: (Zdroj: Úrad pre verejné obstarávanie, ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.10.2016
Projekt na rekonštrukciu kaštieľa v Rusovciach vyjde na viac ako milión eur
Kaštieľ v Rusovciach bude mať nový projekt na jeho rekonštrukciu. Vypracovať ho má Združenie NKP Rusovce za viac ako jeden milión eur s DPH.
viac
19.12.2017
Vybudujú proklientsky orientovaný Úrad pre verejné obstarávanie
Operačný program Efektívna verejná správa (OP EVS) pomôže s vybudovaním proklientsky orientovaného Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). Umožní to národný projekt ÚVO, na ktorý je cez OP EVS vyčlenená suma 1 387 115,71 eur.
viac
06.06.2020
Novým systémom verejného obstarávania mesto ušetrí státisíce eur
Vedenie mesta Dubnica nad Váhom chce tovary a služby obstarávať transparentne, no najmä hospodárne. Na radnici preto vzniká samostatné oddelenie verejného obstarávania, ktoré všetky obstarávania centralizuje na jedno miesto.
viac
05.06.2021
Otvorenie stáleho pracoviska ÚVO v Košiciach
Úrad pre verejné obstarávanie zavŕšil proces zriaďovania stálych pracovísk otvorením svojej poslednej kancelárie v Košickom samosprávnom kraji, ktorá sa nachádza v priestoroch Miestneho úradu mestskej časti Košice – Staré mesto.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %