Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
09.07.2020 09:00

Usmernenie k výzve na Moderné technológie v súvislosti s mimoriadnou situáciou


Ilustračná snímka.


Pre potenciálnych žiadateľov z radov miest a obcí dávame do pozornosti usmernenia Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky k výzve a v súvislosti vyhlásením mimoriadnej situácie v SR.


Usmernenie č. 2 k zmene výzvy na moderné technológie (OPII-2020/7/11-DOP) s účinnosťou od 7. júla 2020: reflektuje najmä zmeny, ktoré súvisia s transformáciou Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu na Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky.

Usmernenie č. 2 k zmene výzvy na Moderné technológie je zverejnené na stránke https://www.mirri.gov.sk/projekty/vyzva-c-opii-2020-7-11-dop-na-predkladanie-ziadosti-o-poskytnutie-nenavratneho-financneho-prispevku-moderne-technologie/.

Usmernenie SO OPII č.9 v súvislosti s vyhlásením mimoriadnej situácie s účinnosťou od 1. júla 2020: cieľom je najmä operatívne riešenie tejto situácie, a to najmä úprava postupov v rámci všeobecnej komunikácie so žiadateľmi/prijímateľmi/hodnotiteľmi a úprava postupov v rámci rôznych fáz prípravy a implementácie projektov PO7 OPII.

Súvisiace oznamy ZMOS: Výzva na moderné technológie vo verejnej správe

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.11.2020
Vláda schválila refundáciu nákladov
Vláda SR vo štvrtok na svojom rokovaní schválila materiál vo vzťahu k refundácii nákladov, ktoré vynaložili mestá a obce v súvislosti s celoplošným testovaním.
viac
05.01.2021
Refundácie nákladov počas mimoriadnej situácie
Ministerstvo vnútra avizuje, že postupne vyplatí mestám a obciam vyše 16 miliónov eur na výdavky počas mimoriadnej situácie a za celoplošné testovanie.
viac
08.01.2021
ZMOS adresovalo rezortu pôdohospodárstva zásadné pripomienky kvôli pozemkom
ZMOS adresovalo Ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR zásadné pripomienky k navrhovaným zmenám v nariadení vlády SR, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o podmienkach prenajímania, predaja, zámeny a nadobúdania nehnuteľností Slovenským pozemkovým fondom v znení neskorších predpisov.
viac
13.08.2021
OP II: Výzva na malé zlepšenia eGovernment služieb je vyhlásená
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlásilo výzvu na podporu lepších informačných služieb verejnej správy. Zo zdrojov EÚ je na výzvu vyčlenených 40 miliónov eur. Oprávneným žiadateľom sú aj obce mimo Bratislavského kraja a mesto Košice a jeho mestské časti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %