Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
10.02.2019 10:45

V Karlovej Vsi bude festival alternatívnej hudby


Ilustračná snímka, zdroj: Bratislavské noviny


Najbližší piatok (15. 2.) bude v Karlovej Vsi patriť alternatívnej hudbe. V tamojšom klube Kamel sa po dvojročnej prestávke opäť uskutoční festival alternatívnej hudby.


"Koncerty odohrajú interpreti ako Katarzia, Pjoni, Ľubo Burgr, Sisa Fehérová, Leto s Monikou a ďalší. Špeciálnou udalosťou bude krst debutovej nahrávky kanadsko-slovenského pesničkára Milana Andrého," informoval hovorca bratislavskej Karlovej Vsi Branislav Heldes.       

Vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu Adriána Majka pripomenula, že s organizátormi festivalu pripravujú spoločne aj výchovné koncerty pre stredoškolákov. "Naše hodnotové nastavenie a zmysel pre reflexiu súčasnej nezávislej profesionálnej kultúry sú si blízke. Nevynímajúc fakt, že v prioritách oddelenia kultúry je podporovať lokálnu kultúru a lokálpatriotizmus," dodala o spolupráci a organizácii festivalu.       

Podrobnosti o akcii možno nájsť na webe mestskej časti, prípadne na sociálnej sieti.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.06.2019
Karlova Ves bude zvažovať vstup do ÚMS
Počet mestských častí hlavného mesta, ktoré sú členmi Únie miest Slovenska (ÚMS), by mohol narásť. Vstup do združenia, ktorého riadnymi členmi s hlasovacím právom môžu byť okrem miest aj mestské častí Bratislavy a Košíc, naznačila starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.
viac
05.03.2021
Karlova Ves využije 1,4 milióna eur z grantov na adaptačné opatrenia
Prostriedky z nórskych fondov a štátneho rozpočtu vo výške 1,4 milióna eur, ktoré bratislavská Karlova Ves získala na realizáciu adaptačných a mitigačných opatrení, majú prispieť k zvýšeniu odolnosti Karlovej Vsi voči zmene klímy.
viac
28.07.2022
Mesto bude opäť dejiskom festivalu Živé sochy, koná sa 6. ročník
Najdlhšie šošovkovité námestie v strednej Európe v Spišskej Novej Vsi sa v piatok a sobotu (29 - 30. 7.) premení na galériu svetových a slovenských osobností.
viac
01.08.2023
V prvý augustový víkend bude námestie patriť festivalu Voľné pódium
Už po štvrtý raz sa v meste pod Urpínom uskutoční trojdňový hudobný festival Voľné pódium, ktorý aj v tomto roku spestrí program Banskobystrického kultúrneho leta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %