Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
09.10.2021 10:10

V polyfunkčnej budove pribudne 14 bytov a 6 apartmánov


Snímka: Michal Paška


Ďalšia lokalita v Liptovskom Hrádku sa začína postupne meniť. Reč o polyfunkčnej budove na Belanskej ulici, ktorá sa nachádza medzi obvodným oddelením polície a domom kultúry.


Budove teraz dominuje predajňa potravín na prízemí. Po rekonštrukcii v nej pribudne spolu 14 bytov a 6 apartmánov. Investor na internetovej stránke projektu uvádza, že byty budú pre nových majiteľov pripravené k nasťahovaniu sa na konci roku 2022. 

„Skvalitnia sa služby pre obyvateľov, pretože dôjde aj ku kompletnej rekonštrukcii predajne potravín. Majiteľ sa v polyfunkčnom objekte rozhodol postaviť aj byty, ktoré zvýšia bytový fond v našom meste. Myslím, že je to najlepšie riešenie, pretože od prvého poschodia bola polyfunkcia nevyužitá. Z nášho pohľadu je tiež dôležité, že opravený bude prechod popri tejto budove. Pergola bude bezpečnejšia, funkčnejšia a estetickejšia,“ povedal primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger.

 

Autor: Michal Paška


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.07.2017
Predstavitelia ZMO Liptova bojujú za modernizáciu železnice
Iniciatívu za začatie realizácie projektu modernizácie železničnej trate Paludza – Liptovský Hrádok začalo vyvíjať aj Združenie miest a obcí Liptova. Primátori a starostovia jednomyseľne odmietajú zaradenie tohto úseku do náhradných projektov, teda pozastavenie modernizácie trate v dotknutom úseku.
viac
19.03.2019
Mesto bude prevádzkovať verejné toalety
Na prízemí budovy Mestského úradu (MsÚ) v Liptovskom Hrádku zriadia verejné toalety. Prevádzkovateľom bude mesto.
viac
22.01.2021
Vstup do Liptovského Hrádku sa vizuálne mení
Vjazd do Liptovského Hrádku v smere od Liptovského Mikuláša prechádza vizuálnou premenou. Budovy na ploche medzi riekou Belá, železnicou a hlavným cestným ťahom asanovali, územiu bude po novom dominovať predajňa obchodného reťazca.
viac
30.04.2021
V Liptovskom Hrádku opravujú strechu na budove pre dobrovoľných hasičov
Mesto Liptovský Hrádok v týchto dňoch realizuje opravu strechy na budove, ktorú využívajú tamojší dobrovoľní hasiči. Je súčasťou objektu spoločnosti BYP, s. r. o., na Hviezdoslavovej ulici.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %