Piatok 17.05.2024
Dnes má meniny 
Gizela
°C
10.11.2020 09:15

V prímestskej doprave v TSK sa bude od decembra jazdiť aj na časové lístky


Banner.


Od 13. decembra bude možné cestovať prímestskou autobusovou dopravou v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) na časové lístky. Informovala o tom hovorkyňa TSK Lenka Kukučková.


„Časové lístky budú rozdelené na pásma podľa tarifných kilometrov, pričom k dispozícii sú pre skupiny celé lístky a zľavnené lístky. Zakúpiť sa dajú na sedem alebo 30 dní prostredníctvom e-shopu, v cestovných informačných kanceláriách dopravcov alebo priamo u vodiča,” uviedla Kukučková.       

Ako dodala, kraj tak prichádza s riešením, ako zefektívniť čas cestujúcich pri kúpe časových lístkov a ušetriť peniaze, pretože v určených časových úsekoch môžu jazdiť neobmedzene.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.09.2020
Počas týždňa mobility bude dopravná karta zadarmo
Žilinskí krajskí autobusoví dopravcovia budú počas Európskeho týždňa mobility vydávať dopravné karty bezplatne.
viac
27.10.2020
Prímestské autobusy budú jazdiť v prázdninovom režime
Od stredy 28. októbra 2020 bude prímestská autobusová doprava v trnavskej župe zabezpečovaná v letnom prázdninovom režime s posilnením ranných a poobedných spojov zabezpečujúcich dopravu žiakov I. stupňa základných škôl do a zo školy.
viac
19.11.2020
Tornaľa má novú autobusovú stanicu
Lepšie priestory pre cestujúcich a zároveň vhodnejšiu lokalitu pre vozidlá hromadnej prepravy má priniesť nová autobusová stanica v meste Tornaľa v Revúckom okrese, ktorú v novembri oficiálne odovzdali do užívania. Informovala o tom primátorka Anna Szögedi.
viac
09.12.2020
Otvorili zrekonštruovaný most cez Váh v Považskej Bystrici
Po viac ako 15-mesačnej rekonštrukcii a polročnom meškaní otvorili v utorok (8.12) pre motoristov zrekonštruovaný Orlovský most cez rieku Váh v Považskej Bystrici. Bola súčasťou prvej etapy rekonštrukcie takmer 3,6 kilometrového úseku cesty II/517 Považská Bystrica – Domaniža.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %