Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
16.07.2021 08:00

V regióne sa uskutoční národný zraz cykloturistov


Banner.


V dňoch 19. až 22. augusta sa bude konať 19. ročník národného zrazu cykloturistov, ktorý bude mať centrum na Starej Myjave v okrese Myjava. Informoval hovorca mesta Myjava Marek Hrin.


Počas štyroch dní majú cyklisti v pláne prejsť niekoľko naplánovaných trás, prípadne si môžu spraviť vlastný alternatívny program. „So zvýšeným počtom cyklistov je potrebné počítať v uvedenom termíne napríklad v smere zo Starej Myjavy na Priepasné, mohylu na Bradle, Brezovú pod Bradlom či Košariská, ako aj na Starú Turú, Lubinu, Veľkú Javorinu a Vrbovce, ale aj Rudník, Hrašné a Kostolné,” vymenoval Hrin miesta, ktoré plánujú cykloturisti navštíviť.

„Keďže ide o veľké podujatie a cyklistov môže byť naozaj dosť, prosíme aj touto cestou všetkých vodičov motorových vozidiel o ohľaduplnosť a zvýšenú pozornosť v cestnej premávke. Pokiaľ by mal ešte niekto záujem sa na národný zraz cykloturistov prihlásiť, môže tak urobiť na stránke cykloklub.sk, kde nájde všetky potrebné kontakty a informácie o registrácii,” doplnil hovorca mesta.

Podujatie pripravujú Slovenský cykloklub Piešťany a Slovenský cykloklub Stará Turá. „Mesto zraz podporilo a stalo sa hlavným partnerom tejto akcie. Miestom registrácie a centrom celého zrazu účastníkov podujatia bude areál Chatky PT Javorina na Starej Myjave,” informoval Hrin.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.07.2021
Cyklomaratónom chcú upozorniť na rastúci počet kolízií s cyklistami
Upozorniť na rastúci počet dopravných nehôd, pri ktorých dochádza k zraneniu cyklistov, chcú organizátori Prešovského cyklomaratónu. V poradí siedmy ročník podujatia sa uskutoční 28. augusta a jeho heslom bude Vodiči, na ceste nie ste sami.
viac
28.07.2021
Preteky veteránov 1000 míľ československých spestrí slovenský okruh
V rámci tohtoročnej edície pretekov veteránov 1000 míľ československých (11. - 14. 8.) absolvujú účastníci aj slovenský okruh.
viac
03.08.2021
Výročie trate Zvolen - Fiľakovo oslávia jazdou historických vlakov
Zo Zvolena do Fiľakova a späť vypravia v sobotu 7. augusta špeciálne historické vlaky. Spanilé jazdy sa uskutočnia pri príležitosti 150. výročia otvorenia tejto trate.
viac
30.08.2021
Powerlifting Liptovský Hrádok usporiadal Slovenský pohár v mŕtvom ťahu
Powerlifting Liptovský Hrádok usporiadal Slovenský pohár v mŕtvom ťahu o cenu primátora Liptovského Hrádku. Na Borovej Sihoti sa uskutočnil počas soboty 28. augusta 2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %